Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz fiúk, milyen dolgokat...

Kamasz fiúk, milyen dolgokat csináltok téliszünetben?

Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
A neten szörfölök, és aktívan hokizok. :D
2013. dec. 22. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Nekem igazából ma kezdődött, tegnap iskolakarácsony volt.

Eddig: Tegnap délelőtt sulikarácsony, du lógás 2 haverral+egy csajjal. Hazajöttem, edzettem, lefürödtem, elmentem egy másik spanomnak a meccsére, voltunk páran.:) (kosár)

Aztán este kockulás, hokizás....:)))

Ma reggel hétkor keltem, voltam futni, edzettem megint, fürödtem, rendberaktam magamat, borotválkoztam stb...:) Volt rá végre időm, hogy eltöltsek pár órát így magamban. Felporszívóztam, kivittem a szemetet, szennyest is elintéztem, elmosogattam, kiteregettem. Most meg a húgommal megyünk bp-re körülnézni...:)

Ja, és még ma voltam faterral elmenni hegesztőtrafóért, mert egyedül nem tudta berámolni...:) (nemcsoda, mert 70 kiló ilyen magas kocsiba ketten se volt egyszerű... Nem volt fogása...)

16/F

2013. dec. 22. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
játék, recska, olvasás, némi tanulás
2013. dec. 22. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Hoki,hoki mindenhol :D [link]
2013. dec. 22. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!