Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miket csináltok hétköznap?

Miket csináltok hétköznap?

Figyelt kérdés
Ötleteket várnék, hogy ki-mit csinál hétköznap, iskola időben. Hogyan tölti el hasznosan az idejét. :)
2013. aug. 14. 01:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Iskolaidőben?

Hát, suli után általában ilyesmiket szoktam csinálni: ebédelés, barátokkal beülünk valahova (pl. teázó, vagy együtt kajálunk, kiülünk egy parkba, stb), párommal vagyok, esetleg kiülök egy parkba egyedül olvasni tanulni vagy házit írni, ha hazamegyek, otthon szoktam segíteni a házimunkában, megírom a házikat, megtanulok mindent, bepakolok, takarítok, húgaimnak segítek, és el is ment a nap :)

2013. aug. 14. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasznosan... ? Általában sehogy. Minden nap eltervezem, hogy na majd ma ezt meg azt megcsinálom, a vége úgy is az lesz, hogy a gép vagy a tv előtt döglök, amíg el nem álmosodok. Ha valamit tanulni kell (bár nálunk borzasztó könnyű a suli), akkor azt eközben csinálom. Néha olvasok, kreatívkodok (a 0-s kreativitásommal). Meg csinálom a házimunkát.
2013. aug. 14. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Edzésre járok. Tök buli. Jó levegő, mozgás, haverok, poénkodás.
2013. aug. 14. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hazamegyek, megebédelek, utána tanulok másnapra, utána tévézek és kb. ennyi. :)
2013. aug. 14. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 2-ig suli (ott ebédelek), utána különóra. 15:30 körül hazaérek tanulok fél hatig. Utána segítek a házimunkában majd 18:15-kor elmegyek edzésre. 8-ra hazaérek, lezuhanyzok vacsizok, tévézek vagy gépezek egy kicsit és olyan 21:30 és 22:00 között lefekszem aludni.

Igyekszem hasznosan eltölteni a délutánokat :)

15L

2013. aug. 14. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Miután hazamentem ebédelés, lazulás, tanulok, utána olvasok vagy gépezek, esetleg írok, rajzolok netán tévézek és eltelt a nap.:)
2013. aug. 14. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Eddig: hazaérkezés, ebéd, tétlen fetrengés vagy filmezés vagy sorozat nézés, aztán összeszedtem magam és tanultam valamicskét, meg házit írtam, este meg netezés, játék a gépen, meg programozgatás.

De ez már a múlt, most kezdem majd az egyetemet, egyelőre nem tudom, hogy fognak telni a mindennapjaim :)

2013. aug. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!