Miket csináltok hétköznap?
Iskolaidőben?
Hát, suli után általában ilyesmiket szoktam csinálni: ebédelés, barátokkal beülünk valahova (pl. teázó, vagy együtt kajálunk, kiülünk egy parkba, stb), párommal vagyok, esetleg kiülök egy parkba egyedül olvasni tanulni vagy házit írni, ha hazamegyek, otthon szoktam segíteni a házimunkában, megírom a házikat, megtanulok mindent, bepakolok, takarítok, húgaimnak segítek, és el is ment a nap :)
Kb. 2-ig suli (ott ebédelek), utána különóra. 15:30 körül hazaérek tanulok fél hatig. Utána segítek a házimunkában majd 18:15-kor elmegyek edzésre. 8-ra hazaérek, lezuhanyzok vacsizok, tévézek vagy gépezek egy kicsit és olyan 21:30 és 22:00 között lefekszem aludni.
Igyekszem hasznosan eltölteni a délutánokat :)
15L
Eddig: hazaérkezés, ebéd, tétlen fetrengés vagy filmezés vagy sorozat nézés, aztán összeszedtem magam és tanultam valamicskét, meg házit írtam, este meg netezés, játék a gépen, meg programozgatás.
De ez már a múlt, most kezdem majd az egyetemet, egyelőre nem tudom, hogy fognak telni a mindennapjaim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!