Fiatalok, akik már dohányoznak! Ti milyen cigarettát szívtok?
Davidoff gold, vagy bordó. Ritkán Djarum.
Utolsónak: A pattintós cigaretta szűrőjében van egy kis kapszula, mentol ízű folyadékkal töltve. Ha "elpattintod" a kapszulát, mentol ízű lesz a cigi.
Marlboro Blue Frost a kedvencem. Viszont most próbálok leszokni, mert már nem akarok több pénzt erre kidobni.
Rohadt drága...
Most Bond.(6mg)-világoskék.
Amúgy ez volt az első doboz cigim,meg az utolsó is.Felesleges pénzkidobásnak tartom,és nekem még furcsa,hogy be kell menni külön ilyen célokra kifejlesztett boltba,ami persze 18 korhatáros.És furcsa is fog maradni.Na,meg a szüleim sem tudják,hogy most cigizek.
18/L
Már kb 2 éve cigizek (eleinte hébe-hóba, most már viszonylag rendszeresen), de én még mindig nem kötődöm egy konkrét cigihez.
Egy időben a pattintós Lucky Strike és az arany Marlboro volt a kedvencem, mostanában a mentolos Ronhill, bár kezdem gyengének találni...
Különben még nagyon szeretem a 120-as Eve-t és a Sobranie Cocktails-t, bár ez utóbbit nem lehet Magyarországon kapni. Szóval tényleg nagyon vegyes:)
16L
Egy barátom miatt nem cigizek de régebben piros malborot szívtam.
14/L
Mostanában nem cigizek, régen is csak alkalmi dohányos voltam, de akkor Marlboro Blue Frost vagy ezüst pattintós Dunhill.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!