Hogyan tudom magam megnyugtatni, mert a fiam egyre lányosabban viselkedik?
Persze, hogy kamu kérdés, méghozzá a gyengébbik fajtából.
De... Mi az, hogy " le kell mondanod az unokáról " ? Azért szültél gyereket, hogy unokád legyen ?
én is növesztem a hajamat...és a focit is rühellem....jó mondjuk én egész más miatt növesztem a hajam :D
21 Férfi
Hosszú hajam nekem is volt, az egyetlen indok, amiért már nincs, mert a munkahelyem megkövetelte. A fru fru fura, de legalább egyéniség.
Az, hogy mire bélyegzik rá a "női" meg "férfi" címszavakat ruházat terén abszolút kezd nem mérvadó lenni, van olyan "női" nadrág, amit első, második, és huszonhetedik nézésre is "férfi" nadrágnak néztem.
Körömfestés kicsit fura, de pl egy ilyen rocker stílusban teljesen benne van, nem látok vele problémát ha nem pl rózsaszínre festi. Viszont de, láttam már hosszú rózsaszín műkörmit is hatvan éves öregúron. Van ilyen. (Pest)
Az öltözködés/körömfestés egyébként lehet egy nagyon elkötelezett goth/japán stílus mánia megnyilvánulása is. Nézz meg pár japán fiúbandát képről és szörnyülködj, hogy tudnak szebbek lenni a nőknél.
Többnyire lányokkal barátkoztam én is. Egyszerű indok, a férfiak közt 0-24 tesztoszteronverseny megy, ami hosszú távon az ember agyára tud menni. A nők nem ellenfelet látnak a férfiban, ezért találja szerintem kedvére valónak a társaságukat. Én is ezért barátkoztam inkább lányokkal.
Összegezve: Túlspilázod. Egyébként meg ha nem:
A fiad szíved joga, hogy a lányoddá váljon, ha azt akarja. Vagy meleg legyen. A társadalom szerencsére egyre kisebb rétege nyomja el ezt a két amúgy is közel elhanyagolható elemét a társadalomnak, te se tedd. Igen, a melegek és/vagy transzneműek százalékos arányban mérve elenyészőek. Nem sértésnek, egyszerűen kevesen vannak. Mint mi magyarok is. A világ arányaiban mérve alig létezünk.
A focit meg nem mindenki szereti.
(ugyan az vagyok aki a fonti valaszt atta)
Hogy tudod megnyugtatni magadat?
-Fiam, te b*zi vagy?
-Igen, apa/Nem, apa
(Nem biztos, hogy nyugodt leszel, de legalább tisztában leszel a dolgokkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!