Mit tehetnék? A sógornőm nem tudja megnyugtatni az unokaöcsémet.
Én meg már azt hittem, a gyerek miatt aggódsz...
Segíteni próbáltál már neki?
Azt hittem segitsegrt kersz a kicsinek...
Nekem aldott jo volt a Fiam kisbabanak...
Novereme kegyetlen volt... Hasra raktad visitott olbe volt nem volt jo, hatan fekudt visitott, hordozot utalta, ha evett utana gorcsolt a hasa, furdeni viszed zuhanyra valtasz a csaprol remegve visitott... Ha akartad ha nem sirt... Sokszor o is csak akkor volt csendben ha aludt...
Ez egy ilyen korszak le kell kuzdeni, sokat kell beszelni vigasztalni...
Ilyenkor tajt van az mikor felfogja hogy anya es o nem egy ember es "le kell valni" sot fel ev es 9 honap kozt van egy novekedesi ugras...
De hogy meg valamit mondjak... Nem egy ember fronterzekeny! Szerinted egy kisbaba nem az? Nem fajhat a feje frontnal?
Vagy ha nem akkor miert is a fronthatasok alatt szulnek meg legtobben??
Igen, siman okozhatja novered feszultsege...
Mire kepes a pici? Ulni, maszik?
Szedj le nekik babazeneket(nyugtatoan hat a kicsire is meg az anyjara is!)
Ha van ideje ne vasarolni menjen hanem gyorsgyaloglas edzoterem vagy barmi...
A gyereke az o resze es omellette kene a legnagyobb nyugalmat es biztonsagot erezze es akkor "kene" sirjon ha az anyja elmegy...
Sogornod jatszik a kicsivel? Enekel mesel vagy leporellozik vele? Forma bedobos jatek? Baba masszazs, babatorna?
Vagy baba-mama korbe eljar?
Barmi ami az.o feszultseget is oldhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!