Más szülők ti mit szólnátok ehhez?
Ma míg a lányom iskolában volt használtam a laptopját, és véletlenül belekerültem az egyik mappájába. Ott vagy 30 különböző címmel ellátott word fájlt találtam. Felkeltette a kíváncsiságom és bele néztem az egyikbe, hogy mégis miket írogathat. Amit megnyitottam egy szex történet volt két férfi között! Teljesen lesokkoltam mikor elolvastam. Bezártam és felmentem internetre hogy megnézzem kik azok a szereplők a történetben. Az egyik anime (?) a másikról csak egy fanfiction (?) oldalt találtam ott ezzel a történettel. Komplett történet van fent róla, és már a 24 fejezetnél jár.
Szülők ti mit szólnátok ehhez ha ilyet találnátok a lányotok laptopján? 17 éves és már barátja is van több mint egy éve, nem is értem miért írogat ilyen dolgokról.
Nem értem a problémát. 17 éves, majdnem nagykorú, miért ne írhatna ilyesmiről. Ez manapság egy nagyon divatos téma, rengeteg ilyen történet születik. Nem kell ezen kiakadni.
Attól, hogy ír róla, még nem fogja megcsinálni (eleve nem fiú). A krimiírók sem kezdenek el gyilkolni, csak mert erről írnak.
Örülj neki, hogy értelmes hobbija van, és nem az utcán lóg.
Itt 9-es: OK, kicsit túlreagáltam, elnézést. Ha valóban nem szándékos turkálásról volt szó, akkor annyira nem gáz. Csak a korábbi megjegyzés miatt: "de érdekelt hogy miről írogathat ennyit"
Arra gondolotam, hogy ahelyett, hogy beleolvas az ember, akár meg is kérdezheti azt a gyereket, ha nem akar válaszolni, akkor meg tiszteletben is lehet tartani. De tényleg túlreagáltam, úgyhogy bocsánat mégegyszer, csak kényes vagyok arra, ha valaki más leveleibe/naplójába olvas bele engedély nélkül, és ez picit hasonló helyzet volt. :)
Érdekes, hogy azok lettek lepontozva, akik szerint nem jó beleolvasni a kamasz írásaiba. (A stíluson lehet vitatkozni.)
Pedig ez igenis gáz.
Ez olyan, mintha a nektek a naplótokat törték volna fel gyerek korotokban.
Csak azért mert elektronikus, ugyanúgy tiszteletben kell tartani.
6-os voltam
"a fentebb emlitett allatostos"
Hol volt bármilyen állatos emlíve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!