Cigány kultúra oktatása az iskolákban? Szülők mit szóltok ehhez?
Egyetértek a 4. válaszolóval.
Én magam is szülő vagyok.
Nem szeretném , hogy ezt a kultúrát tanulják , tanuljanak a kelet-ázsiai kultúrákról, vagy a skandinávról ,de ne a cigányokéról.
Sok jó nem fog belőle származni belőle.
Pontozzatok le nyugodtan. Biztos azt gondoljátok, hogy kurucinfón nevelkedett szélsőjobbos rasszista idióta vagyok. A helyzet az, hogy a világ összes pontjáról dolgoztam emberekkel. Semmi bajom az afrikaiakkal, ázsiaiakkal, dél-amerikaiakkal, egyedül a cigányokkal. SEHOL nem éltem át azt, amit magyarországon. Nem tudom, néztétek-e a hireket az elmúlt évben... Bándy Kata, egy rendőrségnél dolgozó pszichológus, megtámadta, megerőszakolta, majd megölte valaki. A médiában sehol nem emlitették a származását. Páva Sarolta, a pécsi polgármester lánya (!) alig úszta meg Kata sorsát, mégse lehetett látni sehol a médiában, hogy az elkövető cigány volt. Ez csak két eset a számtalanból. 10-15 év múlva egy szülő nem engedheti el a 20 éves lányát szórakozni, féltve az ilyen állatoktól?
Bár tulajdonképpen ez a ti problémátok lesz, nem az enyém. Érdekes, itt elvétve vannak ilyen esetek, nem úgy, mint otthon. 3 nap volt a leghosszabb idő-intervallum, ami alatt a facebook-hirfolyamon ne láttam volna felhivást újabb eltűnt személyekről.
A másik röhej: egy személy eltűnését nem lehet bejelenteni, amig az utolsó kapcsolattól 48 óra el nem tellik.. tudjátok, mennyi minden történhet 48 óra alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!