Szülők, Ti mit szólnátok ehhez?
Hamarosan 16 éves lány leszek, és szeretném befesteni a hajamat rozsdavörösre. Most világos barna a hajam, a szemeim pedig kékek, tehát szerintem jól állna nekem ez a szín, és mások szerint is passzolna hozzám.
Az a helyzet, hogy anyukám nem igazán akar ebbe belemenni, pedig először csak hajfestő samponnal szeretném befesteni, hogyha esetleg nem tetszik, akkor ki lehessen mosni. A kérdésem az, hogy ti ezt megengednétek? Mellesleg jól tanulok, és nem is vagyok az a tini*** típus.
Főleg szülők véleményére lennék kíváncsi, de a többi hozzászólás is jöhet. :)
Köszi a válaszokat!
2. válaszolónak: A tanárokkal nincs baj, sokan festik az osztályban is a hajukat(félreértés ne essen, nem azért szeretném én is, mert a többieknek is olyan!) Egyszerűen csak szeretném kipróbálni, de mint mondtam, először mindenképpen samponnal.
Én már kb. 1,5 éve festem a hajam, eleinte csak barnára, aztán később vörösre, és nekem megengedik a szüleim- illetve anyukám úgy volt vele, hogy a 15. szülinapom után engedte meg, előtte már sokat kértem. Apukám meg nem igazán foglalkozik ilyen dolgokkal :D Egyébként én is elég szigorúan vagyok nevelve, és nem vagyok romlott, vagy ilyesmi. Szerintem ez nem igazán függ össze. Vagyis szerintem megengedhetik nyugodtan :) Nagyot tud dobni az emberen a jó hajszín- és ha jól áll, akkor pláne. Azt mondják, hozzám is illik, zöld szemem van, és fehér bőröm (eredetileg világosbarna hajam).
16/L
Megengedném,látszik,hogy nem vagy h¨lye gyerek :)
Főleg,hogy először csak kipróbálod..
Megengedném simán. Anyukám is megengedte nekem, kb. ennyi idős voltam Én is, mikor pont ugyanilyen "paraméterek" mellett rozsdavörösre mostam be a hajam. Szegény Anyu csak nem értette, hogy mi bajom a hajam, szerinte, szép színével. :-))
33/N
Tálald, hogy lemosható a festék.
Én, szánom-bánom, ennyi idősen a szőke hajamat feketére festettem engedély nélkül. A világos bőrömmel úgy néztem ki mint Samara a körből. BIP rossz ötlet volt.
Legyél diplomatikus. Ha nem hát nem. Ha gondolod írok privátot, van egy jó módszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!