Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülök ti mit szólnátok?...

Szülök ti mit szólnátok? Masok is elmondhatjak a velemenyuket.

Figyelt kérdés

mit szolnatok hozza ha megtudnatok, hogy a lanyotok/baratnotok oralisan kielegitette a volt baratjat reszegen?

az egyik baratnom csinalta es nem tudja, hogy elmondja-e otthon vagy sem.

2010. dec. 28. 23:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
Miért kéne elmondania?!
2010. dec. 29. 00:02
 2/20 A kérdező kommentje:
mert mindent elszokott mondani nekik es mivel egy kis faluban lakunk ugyis hamar kiderulne...
2010. dec. 29. 00:09
 3/20 anonim ***** válasza:
55%
szerintem semmi köze hozzá a szülőknek. de majd ő eldönti, elmondja-e vagy sem. én nem mondanám el, sőt, soha nem is mondtam el az ilyen dolgaimat a szüleimnek, nem rájuk tartozik, sőt másra sem.
2010. dec. 29. 00:17
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy mondanam el. Sok mindent megbeszelek anyummal, de ez nem ra tartozik. O se meseli el a szexualis eletet. Az mindenkinek a maganugye. En el sem varnam a gyerekemtol, h ezt megtegye.
2010. dec. 29. 00:18
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
tök igazak a válaszok,ez magánügy.
2010. dec. 29. 01:14
 6/20 anonim ***** válasza:
95%

Én azt mondanám a lánynak, hogy egy idióta, ha az exét (aki gondolom, nem akar vele újra járni) egyoldalúan kielégíti, ráadásul úgy, hogy ezt mások is tudják. Még rosszabb, ha a srác hagyta ott, ő meg még mindig szerelmes,é azért tette. Ááá fejemet fognám... Neki mi volt benne a jó? Az, hogy most mindenki rajta röhög? Én azt mondanám, miért nem legalább ő nyalatta ki magát... :P

Ne mondja el!!! A szülei nem is szeretnének tudni a dologról, ez magánügy, felesleges őket kiakasztani.

Ha "kiderül", tagadja le. De ha a szülei nem szoktak ilyenről beszélni, úgysem fogják firtatni.

2010. dec. 29. 01:18
 7/20 anonim ***** válasza:
azért röhögnek rajta, mert orálisan kielégítette az exét? jézus, 12 évesek vagytok? mert azoknak ez vicces, később már nem az.
2010. dec. 29. 01:27
 8/20 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?14-15?
2010. dec. 29. 08:38
 9/20 anonim ***** válasza:
12-13 szerintem maximum
2010. dec. 29. 09:37
 10/20 anonim ***** válasza:
Mivel a "kamaszok" témakörben van, 14 év körülinek gondoltam őket - de higgyétek el, jóval idősebb korban is téma, ha egy csaj lesz.p valakit egy házibuliban aki nem is a barátja, és úgy, hogy mások észreveszik. Legalábbis nálunk nem ez a normális (magánügy, vagy ilyesmi???), ez nem mindennapos, nem tudom, másoknál hogy van.
2010. dec. 29. 11:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!