Szülök ti mit szólnátok? Masok is elmondhatjak a velemenyuket.
mit szolnatok hozza ha megtudnatok, hogy a lanyotok/baratnotok oralisan kielegitette a volt baratjat reszegen?
az egyik baratnom csinalta es nem tudja, hogy elmondja-e otthon vagy sem.
"Elég durva, hogy egyesek az orális szexet már az örömlánykodással párosítják. Nem irigylem a párkapcsolatát az ilyen embernek, elég egysíkú lehet a szexuális életed. Már ha van, persze."
Van szexuális életem és az általam elfogadható keretek közt van benne orális szex. Ugyanakkor két teljesen más kategória, hogy az ember a párjával otthon mit csinál, meg mit részegen egy házibuliban olyannal, aki nem a párja, és úgy, hogy mások is tudjanak róla...
Hát az én lányom elmondaná,az tuti.Mert ő olyan,hogy ha valamiről nem tudok,mert nem mondta el akkor el se tud aludni.
Volt egy ilyen,hogy elment egy buliba és hát félrészeg volt,és jött haza,én aludtam már.De felkeltett hogy elmondja hogy ivott,és hogy csókolózott a volt barátjával.Mondtam,hogy egészségedre kislányom,remélem jól esett,majd reggel beszélünk,csók :-)
Azért ne várd hogy ezt mondják
42.N
a csaj 15
a srac 16 eves
ma 16:13 > azért ez durva..
Amúgy én nem mondanám el a szüleimnek,magánügyemnek tartanám.
Amúgy meg letagadnám..á szégyelnémmagam nagyon.uh.
a szexualitás intim dolog, meg ösztönös, meg állatias, kinek mi jön be
aki csak ágyon, zárt szobában, csendben és a legnagyobb titokban éli meg általa normálisnak vélt szexualitását, majd hogy fog csodálkozni, ha a kedves párja félrelép... vagy a kislánya pontosan úgy fog lázadni a szülei konzervativizmusa ellen, ahogy a kérdező barátnője...
esetleg a fia lesz a legnagyobb sz*pató...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!