Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülök ti mit szólnátok?...

Szülök ti mit szólnátok? Masok is elmondhatjak a velemenyuket.

Figyelt kérdés

mit szolnatok hozza ha megtudnatok, hogy a lanyotok/baratnotok oralisan kielegitette a volt baratjat reszegen?

az egyik baratnom csinalta es nem tudja, hogy elmondja-e otthon vagy sem.

2010. dec. 28. 23:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%
A lányra ráférne egy jó elbeszélgetés... Mert úgy tűnik eddig nem sikerült megnevelni, hogy nem a ribanc viselkedés az érték. Ha megtudnám, hogy ilyet tett a lányom hatalmasat csalódnék benne, de mint írtam, kulturáltan leülnék megbeszélni, hogy tanuljon belőle és több ilyen ne forduljon elő. Meg persze attólfügg, lehet szigorúbban lenne fogva egy ideig, márcsak a részegeskedés miatt is. De remélem nem fogom ennyire elcseszni a gyerekem.
2010. dec. 29. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:
31%
Elég durva, hogy egyesek az orális szexet már az örömlánykodással párosítják. Nem irigylem a párkapcsolatát az ilyen embernek, elég egysíkú lehet a szexuális életed. Már ha van, persze.
2010. dec. 29. 13:19
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Kedves Utolsó! Nem magával az orális szexel van a baj, hanem a módjával, és igenis eléggé könnyűvérűen viselkedik az, aki akárkit, részegen csak úgy kielégít - mindezt valószínű tizenévesen. Én nem szeretném, ha ilyen szabados elvű lányom lenne, aki nem lát abban kivetni valót, hogy bulikban emberkéket lerendez mondjuk a mosdóban.
2010. dec. 29. 15:13
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

"Elég durva, hogy egyesek az orális szexet már az örömlánykodással párosítják. Nem irigylem a párkapcsolatát az ilyen embernek, elég egysíkú lehet a szexuális életed. Már ha van, persze."

Van szexuális életem és az általam elfogadható keretek közt van benne orális szex. Ugyanakkor két teljesen más kategória, hogy az ember a párjával otthon mit csinál, meg mit részegen egy házibuliban olyannal, aki nem a párja, és úgy, hogy mások is tudjanak róla...

2010. dec. 29. 15:24
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

Hát az én lányom elmondaná,az tuti.Mert ő olyan,hogy ha valamiről nem tudok,mert nem mondta el akkor el se tud aludni.

Volt egy ilyen,hogy elment egy buliba és hát félrészeg volt,és jött haza,én aludtam már.De felkeltett hogy elmondja hogy ivott,és hogy csókolózott a volt barátjával.Mondtam,hogy egészségedre kislányom,remélem jól esett,majd reggel beszélünk,csók :-)

Azért ne várd hogy ezt mondják

42.N

2010. dec. 29. 16:13
 16/20 A kérdező kommentje:

a csaj 15

a srac 16 eves

2010. dec. 29. 16:47
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 16:13 > azért ez durva..

Amúgy én nem mondanám el a szüleimnek,magánügyemnek tartanám.

Amúgy meg letagadnám..á szégyelnémmagam nagyon.uh.

2010. dec. 29. 17:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Miért durva? :-)

42.N

2010. dec. 29. 17:44
 19/20 anonim ***** válasza:
MOndjuk én lehet,örülnék, ha a lányom elmondaná, nem cseszném le, de elbeszélgetnék vele a tartásról, büszkeségről, meg ilyen kérdésekről...
2010. dec. 29. 18:17
 20/20 anonim ***** válasza:
48%

a szexualitás intim dolog, meg ösztönös, meg állatias, kinek mi jön be

aki csak ágyon, zárt szobában, csendben és a legnagyobb titokban éli meg általa normálisnak vélt szexualitását, majd hogy fog csodálkozni, ha a kedves párja félrelép... vagy a kislánya pontosan úgy fog lázadni a szülei konzervativizmusa ellen, ahogy a kérdező barátnője...

esetleg a fia lesz a legnagyobb sz*pató...

2010. dec. 29. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!