Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, Ti mit szólnátok ehhez?

Szülők, Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Hamarosan 16 éves lány leszek, és szeretném befesteni a hajamat rozsdavörösre. Most világos barna a hajam, a szemeim pedig kékek, tehát szerintem jól állna nekem ez a szín, és mások szerint is passzolna hozzám.

Az a helyzet, hogy anyukám nem igazán akar ebbe belemenni, pedig először csak hajfestő samponnal szeretném befesteni, hogyha esetleg nem tetszik, akkor ki lehessen mosni. A kérdésem az, hogy ti ezt megengednétek? Mellesleg jól tanulok, és nem is vagyok az a tini*** típus.

Főleg szülők véleményére lennék kíváncsi, de a többi hozzászólás is jöhet. :)

2011. jan. 19. 15:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14éves voltam amikor befestettem a hajam padlizsán lilára. Szigorúak a szüleim, de nekik is nagyon tetszett (sőt talán anyumnak jobban tetszett mint nekem xD). Szerintem megfogják engedni. :) A léyneg, hogy ne hisztizz, csapkodj. Ülj le velük bezsélgetni egy nyugodt pillanatban amikor nem fáradtak és stresszesek.
2011. jan. 20. 17:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Ismét köszönöm szépen a válaszokat! :)

Megpróbálom őket még egyszer meggyőzni, remélem sikerülni fog, szurkoljatok! :D

És ennek a hennás dolognak még utánajárok, köszi az ötletet.

2011. jan. 20. 20:19
 13/14 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Azért vigyázz a hajfestéssel. Ha mégis belevágsz, inkább szánj rá több pénzt és menj fodrászhoz.

Az egyik blogon ahol épp a szőkített-festett hajú cicababákat fikázták beírt egy fodrász, hogy a fiatalok gyakran nekiesnek a hajuknak, szőkítés, stb, aztán évek múlva jönnek a panaszokkal. Ő azért gondolom jobban látja a hátrányokat is.

Mondjuk egy barnából rozsdavörös még nem olyan brutális mint a fehérre kiszőkített meg agyonvasalt haj, de érdemes lenne először mégis fodrásszal beszélni, aki segít kiválasztani egy neked illő színt és tanácsokat is adhat.

Ja és a Palette 10 perces festéket felejtsd el, nagyot szívtam vele, amikor a fodrásszal telefonon beszéltem, hogy tud-e világosítani, azt kérdezte, hogy ugye nem azzal van festve, mert akkor nem tudja garantálni a végeredményt.

2011. márc. 20. 11:17
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem először fest be lemosható spray-val és kérdezd meg anyudtól hogy tetszik-e neki....
2011. márc. 20. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!