Szülők, Ti mit szólnátok ehhez?
Hamarosan 16 éves lány leszek, és szeretném befesteni a hajamat rozsdavörösre. Most világos barna a hajam, a szemeim pedig kékek, tehát szerintem jól állna nekem ez a szín, és mások szerint is passzolna hozzám.
Az a helyzet, hogy anyukám nem igazán akar ebbe belemenni, pedig először csak hajfestő samponnal szeretném befesteni, hogyha esetleg nem tetszik, akkor ki lehessen mosni. A kérdésem az, hogy ti ezt megengednétek? Mellesleg jól tanulok, és nem is vagyok az a tini*** típus.
Főleg szülők véleményére lennék kíváncsi, de a többi hozzászólás is jöhet. :)
Ismét köszönöm szépen a válaszokat! :)
Megpróbálom őket még egyszer meggyőzni, remélem sikerülni fog, szurkoljatok! :D
És ennek a hennás dolognak még utánajárok, köszi az ötletet.
Azért vigyázz a hajfestéssel. Ha mégis belevágsz, inkább szánj rá több pénzt és menj fodrászhoz.
Az egyik blogon ahol épp a szőkített-festett hajú cicababákat fikázták beírt egy fodrász, hogy a fiatalok gyakran nekiesnek a hajuknak, szőkítés, stb, aztán évek múlva jönnek a panaszokkal. Ő azért gondolom jobban látja a hátrányokat is.
Mondjuk egy barnából rozsdavörös még nem olyan brutális mint a fehérre kiszőkített meg agyonvasalt haj, de érdemes lenne először mégis fodrásszal beszélni, aki segít kiválasztani egy neked illő színt és tanácsokat is adhat.
Ja és a Palette 10 perces festéket felejtsd el, nagyot szívtam vele, amikor a fodrásszal telefonon beszéltem, hogy tud-e világosítani, azt kérdezte, hogy ugye nem azzal van festve, mert akkor nem tudja garantálni a végeredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!