Kamaszok ti milyen zenéket szoktatok hallgatni például buszon?
Elég sokfélét hallgatok :D
-2 Times Terror
-Above This
-The Acacia Strain
-After The Burial
-Agonoize
-Aljas Kúszóbab
-Annotations Of An Autopsy
-Arise-X
-Asking Alexandria
-Attila
-Avenged Sevenfold
-Biohazard
-The Black Dahlia Murder
-Blind Myself
-Born Of Osiris
-Breaking Benjamin
-Bridge To Solace
-Bring Me The Horizon
-Bullet For My Valentine
-Buried In Verona
-Carnifex
-The Casualties
-Celldweller
-Chelsea Grin
-Children Of Bodom
-Conducting From The Grave
-Dalriada
-Deathstars
-The Devil Wears Prada
-Digimortal
-Emmure
-Escape The Fate
-Evanescence
-Example
-The Faceless
-Falling In Reverse
-The Ghost Inside
-Hactivist
-Hammerfall
-I Declare War
-Isten Háta Mögött
-Kamelot
-Korn
-Lamb Of God
-Leander Rising
-Lordi
-Motionless In White
-Of Mice And Men
-Promethee
-Silent Descent
-Slipknot
-Sonata Arctica
-Strangers
-Structures
-System Of A Down
-Tesseract
-Téveszme
-The Unguided
-Veil Of Maya
-Winterstahl
-Within The Ruins
-X-Fusion
-Yade
4es válaszolót csókoltatom :D Nekem is majdnem pont ezek, picit talán több.
18/L
Engem a metál és rock köt le... :)
Papa Roach, Black Veil Brides, Hollywood Undead...
Iron Maiden, Rammstein, Metallica, Helloween...
A Hollywood Undead-től mindenem megvan (még Charlie Scene-es sálam is van... xd), BVB-től és a többiektől majdnem minden.
A Static Lullaby, Amon Tobin, Asking Alexandria, Avenged Sevenfold, B-Complex, Billy Talent, Björk, Black Sun Empire, Bring me the Horizon, Carpathian, Celldweller, Death Grips, Depeche Mode, Deuce, Die Antwoord, Dope D.O.D., Franz Ferdinand, Gorillaz, Hadouken, Hollywood Undead, Kanye West, Kreayshawn, Marina and the Diamonds, Mary Elizabeth McGlynn, Maximum the Hormone, Mindless self indulgence, Modern Life is War, NEO, Nirvana, Of Mice and Men, Papa Roach, Pendulum, Punk Goes Pop, Silverstein, Stick to your guns, System of a down, Tarja Turunen, Thousand foot Krutch.
Telefonom ezektől az előadóktól van meg minimum egy album. Van persze még több előadó is, de azoktól nincs meg minimum egy albumnyi zene.
80 zene az valóban nem sok én PL:
UMEK
Avicii
Carl Cox
Laidback Luke
Chuckie
Stefano Noferini
Tiesto
Nicky Romero
Antoan&Fernando
OrgazmixSound
Martin Garrix
Mercer
Dimitri Vegas Like Mike
Showtek
Noisecontrollers
Chris Lake
Steve Aoki
Tujamo
TJR
Dada
Alesso
Will Sparks
Hardwell
Deorro
RHCP
Marcus Miller
Jamiroquai
Marta Altesa
Alysha Moore
és még ezen kívül is sok minden mást ....:)
Magyarokat nem nagyon szoktam hallgatni, cs 3-4 magyar szám van az MP4-en. Én beliber vagyok, szóval van rajta kb. 20 Justin Bieber. Van rajta kb ugyanennyi Jessie J is, mert őt is szeretem. Ezen kívül hallgatok még Katy Perryt, Kesha-t, Zendayat, Adam Lamberttől is van kb. 8 szám és Mileytól is. Szoktam még hallgatni Ashley Tisdale régi számait is 2-3 évvel ezelőtti. Pársze van rajta más előadóktól is 1-2 zene: pl. One Republik, One Direction, Calvin Harris, Carly Rae Jepsen stb.
Ha érdekel a címük is esetleg írj privit. ;)
Nagyon szeretem pl. Gavin Degraw zenéit hallgatni a buszon, vagy pl. John Mayert.
Egyébként elég széles skálán mozog a zenei ízlésem. Szívesen hallgatok Roadot, 30Y-t, Kispál és a Borzt, Simple Plant, Kelly Clarksont, Avril Lavignet, Christina Aguilerat, Aviciit, Ed Sheerant, Leander Risinget, Magashegyi undergroundot szóval tényleg mindenfélét :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!