Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi volt a legdurvább...

Kamaszok, mi volt a legdurvább buli, amiben eddig voltatok?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is ha lehet
2013. dec. 1. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%

Tegnapi bál.

15L

2013. dec. 1. 14:52
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
16 voltam akkor, szilveszter volt családi házban. A társaság kétharmadát nem ismertem, pedig barátok hívtak meg. A fürdőben petárdáztak, az xarrá ment, a nappaliban a sarokba hánytak, így se a padló se a fal nem úszta meg, a kertben meg állt egy kocsi, amiről senki nem tudta kié és hogyan került oda. Életem legszarabb bulija volt, ezért emlékszem rá ennyire.
2013. dec. 1. 15:27
 3/14 anonim ***** válasza:
66%

16 éves voltam

ki voltam valami miatt akadva és elhatároztuk a barátnőmmel,hogy most jól berugunk

lementünk siófokra (nyár volt),már délután 5kor elkezdtünk vodkázni a vonaton (persze emiatt már a vonaton voltak vicces jelenetek a kalerrel és a többi utassal),aztán egy siófoki parkban ittunk,ahol megkergetett minket egy lovas rendőr,mert közterületen ittunk és a bokorba pisiltunk :D

aztán persze táncoltunk reggelig,de nem emlékszem hány sráccal kavartam,csak arra hogy reggel a fél hetes vonatot lekéstük (még akkor is részegek voltunk),ezért visszamentünk a Balatonhoz,ahol összehaverkodtunk hollandokkal,akikkel még elszívtunk egy füves cigit

úgy emlékszem ez volt,mikor hazaértem délben,anya rám néz:látom jól sikerült a buli :D

2013. dec. 1. 15:55
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

még télen volt egy jókis házibuli és nem tudom hogy csináltam, de kb 2 pohár kevert piából nem kicsit berúgtam. Elvileg a földön ültem folyton, vagy táncoltam és az esetek többségében kilátszott a bugyim( eléggé szégyenlem,barátnőim mondták:d) ja meg arra emlékszem hogy valahogy kapaszkodás közben kiszedtem a korlátot és fél óráig bocsánatotkértem. :D:D

16/L

2013. dec. 1. 17:02
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Barátnőm szülinapja :) Ittunk, táncoltunk, felhívtuk Bécit, sírtunk, sztorizgattunk, aztán felmentünk, chatroulette, erkélyen fél doboz sorban elszívott cigi után telehánytam a kukát, elaludtam, hajnalban még egy chatroulette, aztán bealudtam :D
2013. dec. 1. 19:08
 6/14 anonim ***** válasza:
41%

Iszogattunk, szórakozóhelyen voltunk. Smároltam két barátnőmmel (lány vagyok), az egyikkel csak egyszer, a másikkal az este folyamán többször. A legjobb, hogy bent, a discoban, ahol a dj is van, többszáz ember szeme láttára.

Azután behánytam egy asztalhoz (szintén sok ember szeme láttára), elég korán elfogyott a cigink, és emiatt is kivoltunk. Ezután már csak azt vártuk kb, hogy kijózanodjunk, de azért sikerült végig bulizni, meg pár szál cigit is kunyerálni.:)

17L

2013. dec. 1. 22:11
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

Remélem engem nem pontoztok le:D

Nyáron egy házibuliban elég sokat ivott a társaság, vagyis rengeteget. Az egyik sráccal a buli előtt egy hónappal találkozgattunk de nem volt még egy csók sem(aztán megharagudtam rá egy bizonyos dolog miatt így nem lett semmi több a találkozókból), na de a buliban, mint utólag megtudtam tőle amikor bocsánatot kértem a viselkedésemért, kiderült, hogy kavartunk és el is tűntünk egy időre..tulajdonképpen csak kavartunk, utána rosszabbul lettem és estem össze-vissza, nevetgéltem magamnak és rengeteg horzsolást szereztem. Ez a srác meg mivel vigyázott rám, így kijózanodott. Végül a házigazda szülei is hazaértek és az anyuka borogatta a fejem meg próbált élesztgetni. Végül arra emlékszek, hogy a kórházban anyukám mondta hogy öltözzek fel és mentünk a kocsihoz.

Na igen. Még most is tiszta homály az az este, de rendesen megtanultam a leckét. Ha jól tudom a házigazda anyukája félt, hogy tényleg túl sokat ittam ezért bevitt a kórházba, majd hívta anyukámat. Megkaptam a szobafogságomat életemben először és pár hónapig bulizni sem mehettem, mikor már anyukám enyhült akkor már csak 10re kellett hazajönnöm. A legnagyobb büntetés mégis az volt, hogy anyukám sokáig nem bízott bennem ezután, de hát minden rendbe jött.:) Első és utolsó eset volt :D

Jaj és az említett fiúval, akivel kavartam, végül összejöttünk.:)

16,5/L

2013. dec. 1. 23:35
 8/14 anonim válasza:
74%

Én inkább buli maratonnak nevezném a miénket. 4 napból 3-on én voltam a sofőr ezért emlékszem rá ennyire világosan. Nyár volt, 40 fok éjszaka árnyékban így Siófoknak (Petőfi sétány) vettük az irányt! Ekkor még csak csütörtök este volt! Az út 50km, de már előtte is mindenki matton volt. Kb. 6 kor kezdtek délután inni. A kocsiba még jobban fokozódott a hangulat. Első nap csak melegítés volt, 5-6 fele reggel indultunk haza, hogy maradjon energiánk.

Pénteken ismét én vezettem, ez egy jól sikerült buli volt, de nagy állatságok nem voltak (nem emlékszem).

Szombaton nem én vezettem ez volt a hét csúcspontja, máig nem emlékszem, hogy sikerült ennyire brutálisra ez az este.

A felállás ugyanez, kocsiban már mindenki annyira gatter, hogy menet közben Siófok belvárosban ordítozunk ki a csajoknak a kocsiból.. :D Ez az éjszaka félelmetes volt.

Az este eredménye: 5-en indultunk de éjfélre mindenki külön volt. 2 csaj lett megdugva az öltözőkben, a sofőrünk lehányta a saját (apja) kocsiját, majd befeküdt aludni a kocsiba, az emberek forgatagában. Fél óra múlva nem emlékezett, hogy lehányta. Haverom elhagyta a telefonját és egy padon fetrengett reggelig, mert nem tudott magáról semmit csak hülyeségeket beszélt magában és körülötte 5 méteres körzetben elmentek az emberek. Odajött egy tök ismeretlen csaj, hogy elhagyta ő is a telefonját segítsünk megkeresni, odajött egy ismeretlen csávó reggel 6-kor, hogy elfelejtette hova parkolta a Mercijét :D. (Haverom full részeg benyomta, hogy ő látta a románok beleparkolták az árokba :D).

Reggel a 6 helyett 8-kor tudtunk indulni, de még akkor is részeg volt a sofőr. A Sétány már tök üres, egyedül áll az autónk (a rászáradt hányással), ébrednek a nyugdíjasok és bámulnak be a kocsiba. :D Elindulunk de még kerestük az este elhagyott telefont, ami természetesen nem lett meg! Hazafele éktelen bűz a kocsiban, 1 ik srácra hittük, hogy büdös a pofája, egész úton oltottuk. Hazaérve kiderült, hogy valaki kutyasz#rba lépett. :D Megálltunk egy buszmegállóban haverom háza előtt ő hozott ki felmosórongyot meg vödröt és azzal lett letakarítva a hányás a kocsiról. Ez kb. 10 perc volt, mindenki minket nézett a buszról, kocsikból. :D Ekkor reggel 9 körül lehetett majd bedobta valaki, hogy miért nem megyünk le strandra. Hát nem vagyok elrontója semmi jónak, hazamentünk aludni és józanodni 3 órát. Utána lementünk még strandra, de haverom be akart mászni a kerítésen és elkapta egy polgárőr. Majdnem ránk hívta a zsarukat. :D Átmentünk egy másik strandra, lefeküdtünk a törölközőkre és ekkora kezdtek bevillani az éjszaka történései de teljesen valósághűen.

Komolyan mondom életem legjobb bulija volt ez a 3-4 nap, soha nem fogom elfelejteni.

2013. dec. 2. 16:36
 9/14 anonim válasza:
52%
20-23/F x5
2013. dec. 2. 16:37
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Rengeteg ilyen volt, és a sok részeg estén történtek vicces dolgok, hányások, stb. Minden estének van egy sztorija, most ezeket nem írom le, mert túl hosszú lenne.

Volt egy estém még szeptemberben, ami nem úgy volt durva, ahogy a többiek leírták. Érzelmileg nagyon érdekes volt.

Ott ültünk az asztalnál 10-en, és sírtunk. Mindenki cigi és pálinka volt a kezében, még annak is, aki világéletében dohányellenes volt. Őszintén elmondta mindenki a véleményét, az első benyomását mindenkiről. A céljait az életben, a jelenlegi érzéseit, a családját, miközben melankolikus zenéket hallgattunk, kibeszéltünk mindenkit, beszélgettünk a szexről is, az ellenkező neműekről, élményekről, és arról, hogy másfél év és elválunk egymástól (érettségi). Ott volt az a srác is, akivel egy évig kerülgettük egymást, ő vette el a szüzességem, mindenbe ő vezetett be, azelőtt sosem éreztem már isránt semmit, és most ott volt, és megint fellángoltak akkor az érzések... Nagyon fura volt, meghatóbb, mint bármelyik estém eddig, sírtunk egymásért. Sosem fogom elfelejteni. Lehet, hogy ez most nyálas, de így volt. Felejthetetlen este.

17L

2013. dec. 2. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!