Kamaszok, mi volt a legdurvább buli, amiben eddig voltatok?
Ja meg volt a Muse este. Egész áldott éjjel Muse-t énekeltem. Másnap hang nélkül keltem fel.. Hogy én mennyire élveztem úristen :D
I want to recognize your beauty is not just a maaaaassskkkkkk <3
Hú nekem az ősziszünetben volt egy :) annyira nem volt durva, csak mire eljutottunk a szórakozóhelyig már állni alig bírtam, pedig nem ittam olyan sokat. Foylamatosan vittek ki levegőzni meg cigiztettek hátha attól elmúlik a hányingerem. valami gyógyszert is belém akartak nyomni, de azt nem negedtek. Amúyg jó koncertek voltak meg a hangulat is jó volt, csak ülve élveztem, hazafele meg sikerült hányni. De nem volt annyira gázos :)
17L
2012.december 29.
Elő szilveszteri bulit tartottunk az egyik ismerősömnél nagyon sok fiatal össze gyűlt és egy páran elmentünk, és hát történ egy kis rongálás az utcán de én semmit nem csináltam, én a barátomat támogattam mert kicsit rosszul volt. Ki hívták ránk a rendőrséget persze a többiek el szaladtak és mi maradtunk ott ketten. Azt pedig tudni kell hogy apukám rendőr. Bevittek mindent persze mindent tagadtunk, hogy mi nem is láttunk semmit meg ilyesmi. A barátomat haza engedték mert már nagykorú volt nekem pedig meg kelet várni a szüleimet. Apa jött is, rám sem nézett. Persze én örültem, hogy végre haza mehetek, de sajnos nem apa elintézte, hogy 24 órán át bent tartsanak, hogy tanuljak a hibáimból. Nagyon rossz volt mintha egy rossz bűnöző lennék úgy hogy nem is csináltam semmit. Másnap jött értem, haza fele menet beszélgettünk és mindent tisztáztunk szerencsére anya üzleti tárgyaláson volt így nem tudott semmit az egészről, és szilveszteri buliba is elengedtek, de csak úgy ha nem csinálok semmi rosszat. Akkor 17 éves voltam.
Nem igazán emlékszek. Emlékképek vannak.
A buli eleje megvan, de a vége már homályos.
Elmentünk kocsmázni pár barátommal Budapest belvárosába. Egy kis kocsmát választottunk, kevés vendéggel. Olyan kicsi volt a hely, hogy 7-en elfoglaltuk szinte az összes ülőhelyet. A pultos szorgosan töltögette nekünk a piát, pedig 7 emberből csak 2 volt 18 fölött.
7-kor kezdtünk el inni, és 8kor már üvöltött a zenegép. A pultos is lenyomott velünk 1-2 felest, már ő is jól érezte magát, mikor jött a meglepetés: Jött még pár fiatal, és hoztak magukkal lányokat is. A "még pár" fiatalból rengeteg lett, így kitöltöttük az egész kocsmát, és előtte a járdát is.
9 körül elkezdtem pezsgőzni (whiskey, sör, és pálinka után), ekkor kezdtem el úgy igazán őrültködni.
Összegabajodtam egy lánnyal, akivel matt részegen átmentünk 6 doboz cigiért a Nemzetibe. Ott is kiszolgáltak, boldog fejjel jöttünk kifelé, amikor elgurult előttünk egy rendőr autó.
Megállt a pirosnál, majd tovább gurult, nem lett semmi gond, pedig elég feltűnőek lehettünk, állni alig tudtunk.
Mikor visszaértünk a kocsmába, a lánnyal láncban elszívtunk 1 doboz cigit, majd visszamentünk iszogatni. Innentől szaggatottak az emlékek. A lányt hazakísérte pár barátja, én meg ott maradtam a "tömeggel".
A következő emlékem az, hogy lehánytam a WC ülőkét, majd igényesen beleültem egy hamutálként használt papír tányérba. Ott elbambultam egy ideig, állítólag hiába szóltak hozzám, nem válaszoltam.
Hoztak még sört, aztán neki álltam táncolni, énekelni, 2x-3x leültettek, hogy maradjak ott, lassan megyünk, de nem igazán tetszett a dolog.
Ezután lepihentem egy asztalra. 3-4 órát lazán aludtam, amíg a többiek buliztak mellettem. Mikor felébredtem már tisztább volt a kép, de még mindig szét voltam esve. Ráadásul az alvás mosottszar kinézetet kölcsönzött a fejemnek... Azóta is őrzöm az akkor készült fotókat, elrettentésként.
A haza út átlagos részeg menet volt. Rossz irányba mentünk az éjszakai járattal, így végül eltévedtünk, és taxizni kellett. A többiek jó poénnak tartottak engem fényképezgetni, ahányszor bealudtam, így még rosszabb volt a szégyenérzet másnapossággal keverve.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!