Kamaszok ti milyen zenéket szoktatok hallgatni például buszon?
80 zene neked elég.?
Nekem 349 van, és mindet hallgatom.
Random lejátszásra állítva tökéletes.
Rrramm-stein
Ein mensch... brennt... :D
Gyakran hallgatok még EBM-et, Oomphot, Black metált, és magam sem tudom miért, de komolyzenét nem szoktam. Pedig imádom, meg itthon szoktam hallgatni, sőt, zenélek is :)
Magyarok közül: Subscribe, Leander Rising, Fish!, Anonym Project, Tankcsapda, Intim Torna Illegál, 30y és Vad Fruttik pár száma
Külföldiek közül: Nirvana, Guns N' Roses, Deuce, Hollywood Undead, Green Day, Sum 41, Avenged Sevenfold, Serj Tankian, néha Simple Plan
Több lejátszási listám van összeállítva, és a hangulatomnak megfelelőt szoktam hallgatni, 1-2 hetente változik. Nekem amúgy 739 szám van a telefonomon és egyre csak nő.:D
(Itthon más zenéket is hallgatok...)
15/L
Srácok nekem 1634 szám van a telefonomon, most megnéztem.:D Ami azt illeti elég sok gigát elfoglal. (Felét nem hallgatom... Azt se tudom minek:D)
Egyébként én tömegen szeretek rádiót hallgatni. Zenét hosszabb úton ami több mint negyedóra. Olyankor hangulattól függően teszek be zenét, Fish!, Kozmosz, Hősök, SBM, PM, ilyesmiket szeretek hallgatni. Amiknek tudom a szövegét magamban mondani:D
15/F
Leírok pár előadott Porcelain Black , Avicii , Peaches, Vitalic, Jodi Hars , Luciana, Geofreey Paris , Avriel Lavigne , Simon Curtis, Jefree Star , Britney Spears , Rihanna , Marilyn Manson , Royal House, No Dubt
Meg még van egy csomó :D azt hallgatom amelyikhez épp van kedvem :)
80 zene egyáltalán nem sok :D
Az enyémen 411 van, bár általában csak a legújabb 10-20at hallgatom. Érdekes, én valami különös okból kifolyólag mindig is azt hittem, hogy 2000 zene van a telefonomon, ezek szerint "kicsit" tévedtem :DD
Mostanában inkább sorozatok és filmek által feldolgozott zenéket hallgatok, egyébként elég vegyesen. (Miley Cyrus, Avicii, Calvin Harris, Macklemore, de található a repertoáromban Selena Gomez, Justin Bieber, Sum 41, John Lennon, The Pretty Reckless szám is :D)
Leírom, hogy most melyik előadóktól/együttesektől vannak számaim: (amúgy ezen kívül még rengeteg mást is hallgatok, csak sajnos nem fér annyira sok minden egyszerre a telómra):
-Arkona
-Hiperkarma
-Magashegyi underground
-Lacuna Coil
-Within Temptation
-Faun
-Leave's eyes
-Epica
-Eluveitie
-Delain
-Florence and the machine
-Therion
-Unsun
-Lana Del Rey
-Dalriada
-Péterfy Bori
-Wisdom
-Moon and the Nightspirit
-Bloc party
-Omnia
ennyi:) sajnos a többi kedvencem már nem fért rá :(
Hű mostanában az ilyen kis chillesebb zenékre szoktam rá. :D
Pl. Arctic Monkeys,The Neighbourhood.
De amiket szoktam hallgatni még azok pl.: punnany massif, macklemore, green day,papa roach, the pretty reckless, fall out boy, nirvana, three days grace, ellie goulding,avril lavigne,Daft Punk,Ed Sheeran,Lana Del Rey,Red Hot Chili Peppers,Daughter,Birdy,Imagine Dragons,Avicii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!