Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti milyen zenéket...

Kamaszok ti milyen zenéket szoktatok hallgatni például buszon?

Figyelt kérdés
Van kb 80 zene a telómon, de egyszerűen nem találok több olyat ami tetszik. Arra lennék kiváncsi ti miket hallgattok? Jöhet mindenféle a dubsteptől a komolyzenéig. :D 15L

#zene busz teló mp3
2013. dec. 2. 21:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
csakis a Balázs Palit!
2013. dec. 2. 21:19
 2/22 anonim válasza:
100%

80 zene neked elég.?

Nekem 349 van, és mindet hallgatom.

Random lejátszásra állítva tökéletes.

2013. dec. 2. 21:20
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Rrramm-stein

Ein mensch... brennt... :D

Gyakran hallgatok még EBM-et, Oomphot, Black metált, és magam sem tudom miért, de komolyzenét nem szoktam. Pedig imádom, meg itthon szoktam hallgatni, sőt, zenélek is :)

2013. dec. 2. 21:37
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Magyarok közül: Subscribe, Leander Rising, Fish!, Anonym Project, Tankcsapda, Intim Torna Illegál, 30y és Vad Fruttik pár száma

Külföldiek közül: Nirvana, Guns N' Roses, Deuce, Hollywood Undead, Green Day, Sum 41, Avenged Sevenfold, Serj Tankian, néha Simple Plan

Több lejátszási listám van összeállítva, és a hangulatomnak megfelelőt szoktam hallgatni, 1-2 hetente változik. Nekem amúgy 739 szám van a telefonomon és egyre csak nő.:D

(Itthon más zenéket is hallgatok...)

15/L

2013. dec. 2. 21:46
 5/22 anonim ***** válasza:

Srácok nekem 1634 szám van a telefonomon, most megnéztem.:D Ami azt illeti elég sok gigát elfoglal. (Felét nem hallgatom... Azt se tudom minek:D)

Egyébként én tömegen szeretek rádiót hallgatni. Zenét hosszabb úton ami több mint negyedóra. Olyankor hangulattól függően teszek be zenét, Fish!, Kozmosz, Hősök, SBM, PM, ilyesmiket szeretek hallgatni. Amiknek tudom a szövegét magamban mondani:D

15/F

2013. dec. 2. 22:00
 6/22 anonim ***** válasza:

Leírok pár előadott Porcelain Black , Avicii , Peaches, Vitalic, Jodi Hars , Luciana, Geofreey Paris , Avriel Lavigne , Simon Curtis, Jefree Star , Britney Spears , Rihanna , Marilyn Manson , Royal House, No Dubt

Meg még van egy csomó :D azt hallgatom amelyikhez épp van kedvem :)

2013. dec. 2. 22:07
 7/22 anonim ***** válasza:
Szerintem reggel tökéletes egy light-os szám,lazulós amikor buszozol és nem figyelsz,hogy éppen mi történik csak kikapcsolsz és pihensz még ameddig nem érsz a sulidhoz,délután már hangulat függő de én nagyon szeretem az ilyen zenéket: http://www.youtube.com/watch?v=yzCWGGG2gQc kicsit megnyugtat még is feldob és ritmusa van nem az az ilyen minimal vagy coronita
2013. dec. 2. 22:18
 8/22 anonim ***** válasza:

80 zene egyáltalán nem sok :D

Az enyémen 411 van, bár általában csak a legújabb 10-20at hallgatom. Érdekes, én valami különös okból kifolyólag mindig is azt hittem, hogy 2000 zene van a telefonomon, ezek szerint "kicsit" tévedtem :DD

Mostanában inkább sorozatok és filmek által feldolgozott zenéket hallgatok, egyébként elég vegyesen. (Miley Cyrus, Avicii, Calvin Harris, Macklemore, de található a repertoáromban Selena Gomez, Justin Bieber, Sum 41, John Lennon, The Pretty Reckless szám is :D)

2013. dec. 2. 22:23
 9/22 anonim ***** válasza:

Leírom, hogy most melyik előadóktól/együttesektől vannak számaim: (amúgy ezen kívül még rengeteg mást is hallgatok, csak sajnos nem fér annyira sok minden egyszerre a telómra):

-Arkona

-Hiperkarma

-Magashegyi underground

-Lacuna Coil

-Within Temptation

-Faun

-Leave's eyes

-Epica

-Eluveitie

-Delain

-Florence and the machine

-Therion

-Unsun

-Lana Del Rey

-Dalriada

-Péterfy Bori

-Wisdom

-Moon and the Nightspirit

-Bloc party

-Omnia

ennyi:) sajnos a többi kedvencem már nem fért rá :(

2013. dec. 2. 22:23
 10/22 anonim ***** válasza:

Hű mostanában az ilyen kis chillesebb zenékre szoktam rá. :D

Pl. Arctic Monkeys,The Neighbourhood.

De amiket szoktam hallgatni még azok pl.: punnany massif, macklemore, green day,papa roach, the pretty reckless, fall out boy, nirvana, three days grace, ellie goulding,avril lavigne,Daft Punk,Ed Sheeran,Lana Del Rey,Red Hot Chili Peppers,Daughter,Birdy,Imagine Dragons,Avicii

2013. dec. 3. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!