Szerintetek mi a baja van? Jogos?
Pénteken összejöttem egy fiúval. Egy suliba járunk de ő alattam jár egy évfolyammal de én pedig az évfolyamomon vagyok a legfiatalabb. Ma a német tanárunk (közös, de neki osztályfőnöke is) mindkettőnknek osztály előtt elmagyarázta hogy nekünk tanulni kell, meg hogy az ő idejében nem illett kézen fogva sétálni. Meg hogy a barátomnak is tanulnia kell,meg nem velem foglalkozni. Közölte hogy "kicsi" még a barátom hozzá. 7 hónappal vagyok csak idősebb!!
Meg mondtam neki hogy nem tudok menni előkészítőre, és így mondta hogy elhiszem ha vele sétálgatok a városba. Amikor a barátomnak kézi edzése volt, nekem meg elsősegély külön órám volt.
Most nagyon pikkel rám a tanár, de nem hiszem hogy jogosan. Nem nyaljuk-faljuk egymást a suliban csak reggel bementünk és nem engedtük el egymás kezét... Jogosan szólhat bele? ://
Igen általános suli :) És tanulni is együtt tanulunk szóval ezt nem befolyásolja a kapcsolatunk hanem inspirálja a másikat hogy tanuljon.
Holnap nem lesz benn tanár, de majd csütörtökön beszélünk vele..
Az a baj hogy ő nem 6 szem közt rendezte le hanem 2 osztály előtt..
Semmi köze hozzá.
Amíg nem sérted az iskola házirendjét, nincs joga megmondani mit csinálsz az iskolában. Ha nem tetszik neki a dolog, forduljon a tanári karhoz, módosíttassa a házirendet, írják bele, hogy diákok kézenfogva nem sétálhatnak a folyosón.
Az iskola utáni tevékenységed végképp nem az ő dolga. Forduljon a szülőkhöz, aztán majd kiröhögik.
Az a baja, hogy egy fapina, és kész.
Ne foglalkozz, nem tehet semmit, amíg a suliban nem csináltok semmit. Tehát a sulin kívül vagytok együtt, és azért szól, azzal ne is foglalkozz. Illetve azért elbeszélgetnék azzal a tetü tanárral, aki egy osztály előtt ilyen helyzetbe hozza a gyereket... Igazából ezért örülnék, ha megbüntetnék, mert még ha van is valami baj, se hozhat ilyen helyzetbe egy gyereket az osztály előtt.. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!