Kamaszok, ti miért néztek egy lányt r. bancnak azért, mert csak nála idősebb (4-10 évvel) fiúkkal lóg?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, de mindig megkapom, hogy milyen szánalmas vagyok, pedig eddig volt 2 barátom, az egyikkel most is együtt vagyok majdnem egy éve már, de idegesít ez a pletykálódás.2013. nov. 22. 14:13
11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem 14 évesen 2 kapcsolat nagyon nem rbancos, ha 7-ről lenne szó, akkor megérteném. Amúgy a kérdés a barátkozásra vonatkozott.
2013. nov. 22. 22:56
12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is csinálok olyanokat, hogy kéretném magam vagy ilyesmi, egyszerűen jobban kedvelem a fiú barátaimat, és lányokkal nehezen ismerkedem, sokat csalódtam lánybarátnőkben meg nem is voltunk el annyira, felszínesnek és unalmasnak tartom minden lányhoz fűződő kapcsolatomat, kivéve kettőt.
2013. nov. 22. 23:00
13/14 anonim válasza:
Szerintem nem ezen mulik. :) Hanem, hogy hogy viselkedik, hogy beszel, hogy nez ki, milyenek a gesztusai. Legalabbis en ezek alapjan 'dontom el'. :3
14/14 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, a legeslegjobb barátom 17, és senki nem néz r.bancnak.
Mondjuk mi nem járunk, hanem hiperszuperlegjobbarátok vagyunk (:D), ami abból áll, hogy együtt nézünk Tim Burton rajzfilmeket és elmagyarázza a kémiát.
Vagy hogy ezerszer elmondjuk egymásnak, hogy mennyire aranyos és kedves a másik, meg hogy mennyire szeressük. Az össz testi kontaktus pedig a kézfogás köztünk.
Lám, senkit nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!