Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti miért néztek egy...

Kamaszok, ti miért néztek egy lányt r. bancnak azért, mert csak nála idősebb (4-10 évvel) fiúkkal lóg?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, de mindig megkapom, hogy milyen szánalmas vagyok, pedig eddig volt 2 barátom, az egyikkel most is együtt vagyok majdnem egy éve már, de idegesít ez a pletykálódás.
2013. nov. 22. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyi idős kamaszlányról beszélünk. Mert nem mindegy, hogy 13 évesről vagy 17 évesről van szó.
2013. nov. 22. 14:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Azért lehet, hogy pofán.asznám azt a 25 éves srácot, aki a 15 éves lányomra szemet vet. Jó lenne tudni, hogy hány éves vagy, és a barátod hány évvel idősebb tőled.
2013. nov. 22. 14:16
 3/14 A kérdező kommentje:
14 vagyok, a barátom 17, de előtte is idősebb fiúkkal jöttem csak ki, pl ovis koromban (4-5-6) évesen a legjobb barátom egy nálam 6 évvel idősebb fiú volt. A barátaim is mind idősebb fiúk és megy a kibeszélés stb.
2013. nov. 22. 14:20
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
14 évesen van egy éve barátod, aki előtt volt még egy. Anyád hol van ilyenkor?
2013. nov. 22. 14:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Már bocsi,de ez teljesen normális manapság. Meg nem is azt mondom, hogy ez egy kötelező dolog, de a korosztályomban a lányoknak 14 évesen átlagosan már megvolt 5-6 pasi. Azoknak a nagy része is 2 hetes kapcsolat, és ha érdekel anyukámnak is volt barátja már 12 évesen.
2013. nov. 22. 14:25
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj...

1 éve vagy együtt a barátoddal (szóval 13 éves voltál, amikor összejöttetek), és azt írtad, hogy eddig kettő volt. Tehát a jelenlegi előtt volt még egy. Ugye? Csak hogy tisztán lássak...

Nem vagyok konzervatív, de szomorú, hogy merre tart ez a világ. Nem tudom, hogy reagálnék, ha az én 12-13 éves lányom jönne össze idősebb fiúkkal. Valószínűleg, nem fogadnám túl jól.

2013. nov. 22. 14:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen, egy volt előtte. De lányokkal nem jövök ki.
2013. nov. 22. 14:31
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert könnyű titeket behülyíteni és ágyba vinni. Csak le kell darálni a szokásos "úú annyira érettebb vagy a korodnál" meg "te vagy az életem értelme" dumákat és terpesz is a lyányka.
2013. nov. 22. 15:02
 9/14 Frigg ***** válasza:
100%

Most a kérdés az az, hogy együtt lógni, mint barátok, vagy együtt járni?

Mert nekem 14 éves korom óta a legjobb fiú (nos, inkább férfi) barátom legalább egy tízessel idősebb nálam. De 8 éve nagyon jó barátok vagyunk, több 30-as korosztályú barátom is van, velük jobban kijövök. Persze a saját korosztályomból is vannak barátaim.

Az együtt járás megint más kérdés.

Én 14 évesen jöttem össze az első párommal, másfél évig tartott. Majd 16 múltam a következőnél, 6 évig tartott.

A férjem pedig 25 éves, januárban lesz 26.

Szóval nem mindegy a két kategória.

23/N

2013. nov. 22. 15:10
 10/14 anonim ***** válasza:
32%

A kérdés elolvasásáig azt akartam írni,hogy ne általánosíts már. Ezek után,hogy 14 évesen már 2 fiúd volt kicsit kezd tényleg átmenni r.bancosba. Nekem is sok fiúbarátom van még sem ribiznek, mert nem viselkedek velük úgy.

16L

2013. nov. 22. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!