Kamaszok, ti miért néztek egy lányt r. bancnak azért, mert csak nála idősebb (4-10 évvel) fiúkkal lóg?
Figyelj...
1 éve vagy együtt a barátoddal (szóval 13 éves voltál, amikor összejöttetek), és azt írtad, hogy eddig kettő volt. Tehát a jelenlegi előtt volt még egy. Ugye? Csak hogy tisztán lássak...
Nem vagyok konzervatív, de szomorú, hogy merre tart ez a világ. Nem tudom, hogy reagálnék, ha az én 12-13 éves lányom jönne össze idősebb fiúkkal. Valószínűleg, nem fogadnám túl jól.
Most a kérdés az az, hogy együtt lógni, mint barátok, vagy együtt járni?
Mert nekem 14 éves korom óta a legjobb fiú (nos, inkább férfi) barátom legalább egy tízessel idősebb nálam. De 8 éve nagyon jó barátok vagyunk, több 30-as korosztályú barátom is van, velük jobban kijövök. Persze a saját korosztályomból is vannak barátaim.
Az együtt járás megint más kérdés.
Én 14 évesen jöttem össze az első párommal, másfél évig tartott. Majd 16 múltam a következőnél, 6 évig tartott.
A férjem pedig 25 éves, januárban lesz 26.
Szóval nem mindegy a két kategória.
23/N
A kérdés elolvasásáig azt akartam írni,hogy ne általánosíts már. Ezek után,hogy 14 évesen már 2 fiúd volt kicsit kezd tényleg átmenni r.bancosba. Nekem is sok fiúbarátom van még sem ribiznek, mert nem viselkedek velük úgy.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!