Mi a véleményed az alábbi könyvekről? (Főleg a kamaszok válaszát várom, de valaki idősebb vagy fiatalabb, írhat. )
Mark Twain: Huckleberry Finn kalandjai
Rudyard Kipling: A Dzsungel Könyve
Alexandre Dumas: A három testőr
Robert Louis Stevenson: A Kincses Sziget
James Fenimore Cooper: Az utolsó mohikán
Arthur Ransome: Fecskék és Fruskák
Csukás István: Keménykalap és Krumpliorr
Erich Kästner: A Repülő Osztály
Roald Dahl: Karcsi és a csokoládégyár
Astrid Lindgren: Harisnyás Pippi
Mary Norton: Elvitte a manó
Francis Hudson Burnet: A titkos kert
Pamela Lydon Travers: A csudálatos Mary
Selma Lägerlöff: Nils Holgerson csodálatos utazása a vadludakkal
Kort és nemet is írj! Hogy olvastad-e vagy szeretnéd majd később, és a véleményeket írd le!
(Azért kérdezem, mert érdekel a mai ifjak véleménye.)
13 éves vagyok,lány.
A felsoroltak közül olvastam a Keménykalap és Krumpliorrot,A repülő osztályt,Karcsi és a csokigyárat,Harisnyás Pippit és a Csudálatos Maryt.
A keménykalap és Krumpliorrot nagyon untam,a felénél abbahagytam.
A repülő osztály tetszett,bár annyira nem volt nagy durranás számomra.
A Karcsi és a csokigyárat nagyon szerettem,többször is olvastam.
A Harisnyás Pippi is nagyon tetszett :)
A csudálatos Mary pedig a felsoroltak közül a kedvencem.Azt még most is olvasgatom néha.
A felsoroltak közül még elolvasnám A három testőrt és talán A titkos kertet.
Nem tudom, hogy mit fogsz hozzá szólni, de ezek közül csak a Csudálatos Mary-t olvastam, a többi kötetével együtt. De olyan hihetetlen mániám volt, hogy fejből tudtam az első pár fejezetet. Amíg nem tudtam olvasni, addig olvastattam magamnak. Ha befejeztük a könyvet, akkor újraolvastattam. Miután megtanultam olvasni, én olvastam el újra és újra. Fogalmam sincs mi fogott meg benne ennyire, de most hogy így olvastam a kérdésed, újra el fogom olvasni.
A 3 testőr, valamint a A titkos kert sem hangzik rosszul, de a többi valahogy nem csigáz fel, soha nem is érdekeltek ezek a történetek.
17/l
Rudyard Kipling: A Dzsungel Könyve
Astrid Lindgren: Harisnyás Pippi
Francis Hudson Burnet: A titkos kert
Ezt a hármat olvastam és mind tetszett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!