Milyen dolog lenne az, ha holnap emiatt lógnék egy napot az iskolából igazoltan?
Mert tornaórán mostanában mindig röplabdázni kell, és nekem nincs kedvem holnap röplabdázni.
Nem maradok csak emiatt itthon, mert eléggé beleszól a lelkiismeretem, de szerintetek milyen dolog lenne?
Olyan dolog, amivel nem oldasz meg semmit, mert holnap után is lesz még tesióra röplabdával...
Megteheted, hogy lógsz egy napot igazolta, kérdés megéri-e a többi tantárgyból hiányozni, és utólag pótolni.
Én ettől nyomósabb okok miatt hiányoznék csak.
Szerintem butaság. Az élet nem arról szól, hogyha valami nem tetszik vagy nincs kedved hozzá, akkor azt nem teszed meg. A röplabda pedig elviselhető egy óra erejéig. És hidd el, a mozgás is jót fog tenni.
Ellenben később még lehet, hogy sokkalt indokoltabb lenne a hiányzásod, de nem fogsz tudni igazoltan hiányozni, mert most felhasználod az igazolást. Egyébként meg megéri 5-6-7 óra tananyagát egyedül megtanulni és pótolni egy nyomorult tesi óra miatt?
Nem szeretek röplabdázni, nagyon gyengye a csuklóm és folyamatosan bevan gyulladva és röplabda után iszonyúan szokott fájni meg amúgy se szeretek,ezért megbeszéltem a tanárral ,hogy helyette hagy csinálhassak mást. Általában felüléseket szoktam (így legalább itthon már nem kell) vagy fél órát folyamatosan ugrálókötelezek,mindig kitalálunk valamit,de lényegében többet is mozgok ezekkel ,mint a röplabdázással,szóval nem arról van szó,hogy lusta dög vagyok:) Szerintem viszont tök fölösleges ez miatt egy teljes napot hiányoznod.
Vagy kitalálsz valamit,hogy miért nem tudsz játszani vagy megpróbálsz beszélni a tanárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!