Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen dolog lenne az, ha...

Milyen dolog lenne az, ha holnap emiatt lógnék egy napot az iskolából igazoltan?

Figyelt kérdés

Mert tornaórán mostanában mindig röplabdázni kell, és nekem nincs kedvem holnap röplabdázni.

Nem maradok csak emiatt itthon, mert eléggé beleszól a lelkiismeretem, de szerintetek milyen dolog lenne?

2013. nov. 18. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd dolgozni sem mész be, ha nem lesz kedved? Ilyen nincs, szokj hozzá.
2013. nov. 18. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyan dolog, amivel nem oldasz meg semmit, mert holnap után is lesz még tesióra röplabdával...

Megteheted, hogy lógsz egy napot igazolta, kérdés megéri-e a többi tantárgyból hiányozni, és utólag pótolni.

Én ettől nyomósabb okok miatt hiányoznék csak.

2013. nov. 18. 15:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább torna-felmentést szerezz.
2013. nov. 18. 17:01
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is van holnap tornám. Mindig utáltam. Most kissebbekkel van óránk és az ők tanárjuk fiatalabb mint a miénk és akkor az foglalkozik mind a két osztállyal szinte végig. de az a tanár nem normális. Mind kell futni végig a tornatermen ,így pattogtatni a labdát. evvel a kézzel , a másikkal, nem tom h kosárradobni meg ilyenek... csomót ordibál. Tornából meg béna is vagyok. És mikor ,ár egyáltalán nincs kedvem tornászni akkor megmondom a tanárnak ,hogy meg vagyok hűlve , mert elég mely és rekedtes a hangom vagy megmondom ,hogy beteg vagyok. Holnap is ezt fogom tenni, mert holnap valami ellenőrzés is lesz vagy inspekció vagy mit tudom én... 14L és 9. osztályos vagyok.
2013. nov. 18. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem butaság. Az élet nem arról szól, hogyha valami nem tetszik vagy nincs kedved hozzá, akkor azt nem teszed meg. A röplabda pedig elviselhető egy óra erejéig. És hidd el, a mozgás is jót fog tenni.

Ellenben később még lehet, hogy sokkalt indokoltabb lenne a hiányzásod, de nem fogsz tudni igazoltan hiányozni, mert most felhasználod az igazolást. Egyébként meg megéri 5-6-7 óra tananyagát egyedül megtanulni és pótolni egy nyomorult tesi óra miatt?

2013. nov. 18. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretek röplabdázni, nagyon gyengye a csuklóm és folyamatosan bevan gyulladva és röplabda után iszonyúan szokott fájni meg amúgy se szeretek,ezért megbeszéltem a tanárral ,hogy helyette hagy csinálhassak mást. Általában felüléseket szoktam (így legalább itthon már nem kell) vagy fél órát folyamatosan ugrálókötelezek,mindig kitalálunk valamit,de lényegében többet is mozgok ezekkel ,mint a röplabdázással,szóval nem arról van szó,hogy lusta dög vagyok:) Szerintem viszont tök fölösleges ez miatt egy teljes napot hiányoznod.

Vagy kitalálsz valamit,hogy miért nem tudsz játszani vagy megpróbálsz beszélni a tanárral.

2013. nov. 18. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Túléled. De ha minden áron hiányozni akarsz, akkor fejeld le a falat, és lesz indok is.
2013. nov. 18. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
nem tudom hányadig órád a tesi de ha első ne menj be mond hogy elaludtál na bumm mi lesz. ha meg x edik akkor mond azt rosszul érzed magad menj le orvosiba aztán haza küldenek.
2013. nov. 18. 21:24
 9/10 anonim válasza:
Hát akkor ne röplabdázzál. Ilyen egyszerű.
2013. nov. 19. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Jövőre meg azt kérdezed majd, hogy milyen csodabogyóktól tudsz lefogyni.
2013. nov. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!