Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen dolog az, hogy várom...

Milyen dolog az, hogy várom az ősziszünet végét, hogy kezdődjön újra az iskola?

Figyelt kérdés

Mert az ősziszünetem, mint minden másik szünetem egy nagy unalom csak, amikor túl sok időm van számomra kellemetlen dolgokon gondolkodni. Nincs senki akivel elmenjek valahova, csak a számítógép meg a tv van nekem és a levélgereblyézés kint.

Ezek miatt várom az iskolát, bár tanulni nem nagyon szeretek, legalább addig se unatkozok, ott van társaság, vannak emberek, az úgy meg mégiscsak jobb, mint egyedül.

Van még valaki rajtam kívül, aki az őszi, téli, tavaszi és nyáriszünetek végét várja mindig?

2013. okt. 30. 16:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%

Egy kicsit én is várom már az őszi szünet végét, bár én nem csak a közösség miatt, hanem a tanulásért is. Nagyon szeretem az új iskolámat, csak sajnos kicsit messze van tőlünk. Szinte minden osztálytársam bejárós, és legtöbbjüknek alig van pár busz egy nap. Tehát a közlekedés elég rossz, így nem igazán tudunk bemenni, hogy találkozzunk. Egyedül reggel lenne busza mindenkinek, de ezt meg nem erőltetjük. Senki nem kelne fel szívesen még most is hajnali 5-kor, 6-kor..

Viszont nem unatkozom így sem. Voltam rokonoknál, voltam kirándulni, több időm jut az itthoni barátaimra, sokat olvasok és pihenek, végre eljutottam szemészetre és folyamatban van a szemüvegem, és holnaptól tanulok is. :D

2013. okt. 30. 16:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég érdekes
2013. okt. 30. 16:34
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Én is várom
2013. okt. 30. 16:46
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Ti ( 1-3 ) stréberek vagytok? Vagy mi bajotok?
2013. okt. 30. 17:02
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

Én is így vagyok.

Ha a napot itthon töltöm, általában munka van, utána kedvem sincs már sehova menni, csak gépezek.

Az én baráti társaságunk nem olyan, hogy minden nap együtt lógunk, jó ha 1-2 nap találkozok velük szünetben, amúgy mindenki külön utakon jár.

Ha suliban vagyok, akkor megy a hülyeség egész nap, baromkodunk, beszélgetünk, utána meg mindenfélét csinálunk a városban.

Kifejezetten szeretek iskolába járni, bár kb semmit nem tanulok, az órák, dolgozatok ilyen mellékes tényezők, de oda szoktam figyelni, addig is valami újat hallok :D

2013. okt. 30. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Mert unatkozol. Hétfő reggel meg semmi kedved nem lesz bemenni. Ha olyan ok kihasználatlan időd van olvasd el a Háború és békét vagy csinálj pár felülést.
2013. okt. 30. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
sok*
2013. okt. 30. 17:17
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem foglald el magad. Most még viszonylag jó az idő, sportolj, olvass kint!
2013. okt. 30. 17:45
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nincs azzal különösebb baj,hogy várod a sulit,jó pár embernek biztos fura, nekem is,de egyáltalán nem gáz.

Foglald el magad aztán gyorsabban is fog telni az idő és nem hasztalanul. Sütés,főzés,szelektálás,sétálás,korizás,bicózás,filmezés,kilehet menni menhelyre is segíteni, tököt faragni, esetleg ellehet kezdeni gondolkozni és összeírni,hogy ki mit kap karácsonyra,előkészületek,hogy mit kell majd venni, magazinokat vagy könyvet olvasni meg oooh ezer dolog és most csak az ilyen alap már-már elcsépelt dolgokat írtam le. tuti van valami hobbid vagy valami amit szeretsz.

2013. okt. 30. 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Hányadikos vagy?

Ha nagyon jó suliban a légkör, akkor elhiszem, hogy várod. :) Én 8.-ban voltam így vele. Tényleg imádtam suliba járni, betegszabadságon is csak egyszer voltam egy hétig.

De már nem szeretek bejárni, mert túl sok a tanulnivaló, nem úgy, mint régen.:(

2013. okt. 31. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!