Mi legyek majd? Hogyan kezdjek majd neki a dolgoknak?
Most járok kozépsuliba,asztalosnak tanulok.De kozben rájottem,hogy nagyon nehéz szakma,és nem is biszos,hogy elvégzem ezt a szakmát.Ami engemet nagyon érdekel,az a torténelem,azon belul is a II.VH.na de itt a bokkeno:matekbol nagyon rossz vagyok,és oda nagyon sokat kell tanulni,hogy esetleg torténész lehessek.16/F vagyok.
De ha mégsem sikerulne a szakmát kitanulni,attol még jelenkezhetnék torti szakra,ugye?Vagy hogyan/mit csináljak???
Bocs, de eléggé elvetemült ötleteid vannak, de ne vedd komolyan a megfogalmazást.
Azonban kezdjük ott, hogy egy történésznek nem kell matek. Nem is feltétlenül nézik a matematika érettségit. Tehát eddig jól állnál, de ha téged a világ történelméből kb. 6 év érdekel csak, akkor aligha tudod elvégezni a történelem szakot. Ahhoz pedig, hogy történelem szakra jelentkezz, elsősorban érettségire van szükséged.
A történész szakma egyébként eléggé telített. A írói nem is minősíteném ilyen szempontból. (csak ezen az oldalon naponta három Jókai jelentkezik, hogy hogyan is érvényesülhetne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!