Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Csak a nyelvekben (idegen...

Csak a nyelvekben (idegen nyelv tantárgyakban) vagyok jó. Mihez kezdjek? (fordító és tolmácsi pálya nem érdekel)

Figyelt kérdés
Mi lehetne így belőlem? A problémám az, hogy keresni is szeretnék rendesen.. Milyen szakmák vannak? Ha a többi érettségim rosszul sikerül(matek,magyar,töri), mi lesz velem?:/
2012. okt. 19. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Mi a bajod a fordítói, tolmácsi pályával? Azokkal kiválóan lehet keresni.

Amúgy nyelvekkel bármit csinálhatsz. Akármilyen külföldi céghez felvehetnek, vagy mehetsz külföldre..

2012. okt. 19. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Tanulj idegenforgalmat. Ha szerencséd van, lehetsz valahol pl. telepített idegenvezető. (Valamennyi történelmi tudás ahhoz is kell, ha nem is doktori szinten.) Vagy lehetsz vele utazásszervező, aki több nyelven tartja a kapcsolatot a különböző országok képviseleteivel.
2012. okt. 19. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:
azért nem akarok fordító lenni, mert vannak ismeretségeim és tudom mivel jár egy fordítói szakma, így az nekem ilyen formán nem menne. egyéb ötletek?://
2012. okt. 20. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert mivel jár a fordító szakma? Azon kívül, hogy nyilván van érdekesebb szakma is. Én pl anglisztikára járok, és szívesen lennék fordító, ezért kérdezem
2012. okt. 27. 01:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyelvtanár is lehetsz, de magániskolában (nyelvsuliban), ott jobban megfizetik őket. De tényleg, mivel jár a fordítói szakma, ami miatt nem éri meg?
2013. jan. 7. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!