Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mihez kezdjek érettségi után?

Mihez kezdjek érettségi után?

Figyelt kérdés
Még alig van bármilyen elképzelésem arról,hogy mivel szeretnék foglalkozni,és hogy milyen egyetemre menjek.Nem tudom,hogy milyen lehetőségek vannak,milyen szakok vannak. Most egy átlag 4-es tanuló vagyok,azzal mihez tudok kezdeni? ja és most 11.es vagyok.
2012. nov. 3. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
felvi.hu
2012. nov. 3. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod mi akarsz lenni ne menj fősulira.
2012. nov. 3. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:
azt az egyet tudom,hogy mindenképpen tovább akarok tanulni valahol,úgyhogy nem fogom abbahagyni a tanulást egy érettségivel,mert az semmit sem ér
2012. nov. 3. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Csinálj akkor szakmát, mindenki úgy áll hozzá és ez akkora baromság, hogy valahol muszáj vagyok tovább tanulni. Ezért van ennyi büfészakon végzett alkalmatlan diplomás idióta.

Igen az érettségivel ma már nem soakt érsz, de nem feltétlen a felsőoktatásban kell tovább trengődni, hanem meg lehet csinálni egy értékes szakmát, okj-s képzést, tanfolyamot.

2012. nov. 3. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam hogy soha ne menj főiskolára csak addig nem, míg ki nem találod mi akarsz lenni. Mivel jobba zhogy felvételizel valahova és mondjuk év végén jössz rá hogy nem neked való, át kéne jelentkezni? Csak a féléveid fogyasztod vele. Csinálj okj-t, és hátha közben megjön az ihlet. Én is így csináltam. Most vagyok másodéves és imádom a szakomat.
2012. nov. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!