Kémia érettségi?

Figyelt kérdés
ha válaszként többet irtam..jó és rossz válászt is egyben leirtam..pl. felsorolásra gondolok..akkor azért vonnak le pontot?
2012. okt. 29. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Természetesen a rossz válaszért jár mínuszpont, de több jó válaszért nem jár +pont.
2012. okt. 29. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem!

Gondolom a tartósítószerre gondolsz, legalábbis az én esetemben szintén felmerült ez a dolog.

Akkora baromságokat írtam, és a végére oda írtam a szalicilsavat is, és erre jár pont. A 2-ből 1.

Hogy alakult a dolog?

Erről volt szó?

Mit írtál és hány pontot kaptál?

2012. nov. 7. 17:24
 3/4 A kérdező kommentje:
tartósitószernek irtam a citromsavat meg ecetsavat..szalacilsavat akartam de annak nme jutott eszembe a képlete..egyébként az elemző feladatnál irtam többet..a b)nél tudtam h Co-at a rózsaszinű..és utána meg odairtam a Nai-t is h ne az legyen h csak egy van és pl kettőre adnak pontot..de mivel az nem volt jó ezért nulla pontot kaptam erre a b-re.:D
2012. nov. 27. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Áh, értem.
2012. nov. 30. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!