Érettségi, hogyan?
Figyelt kérdés
Az írásbeli érettségiben bármi előfordulhat,tehát mindent át kell nézzek, és a szóbeli érettségiben a tételeket kik válaszják ki és mikor szerzek róla tudomást? 10.-es vagyok és úgy döntöttem,már most elkezdek készülni az általam fontosnak tartott tantárgyra, de nem tudom, hogy akkor a tételes dolog hogy működik. ja és hány érettségi témakört adnak meg?2012. okt. 29. 20:04
1/2 anonim válasza:
Van egy teljes érettségi követelményrendszer (ezt írd be a google-ba, biztos megtalálod az adott tantárgyra)
Ez témakörökre és apró részletekre lebontva tartalmaz mindent, amit tudni kell az érettségire az adott tárgyból.
És becsülendő, hogy máris tanulni kezdesz az érettségire, előrelátó vagy. Hajrá!
2/2 Sidel válasza:
A tételeket általában a tanárok állítják össze, persze vannak olyan tételek, amiknek mindenképpen benne kell lennie, meg az állam megmondja, hogy miből milyen mennyiségben kell szerepelnie.
Pl. irodalomból Petőfi, Arany alap, aztán megmondják, hogy pl. a 18.századi magyar irodalomból is benne kell lennie valakinek...
De vannak olyan tantárgyak, olyan iskolák, ahol egyben az államilag összeállított tételsort veszik. Ilyen volt nekem az infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!