Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen dolog az, hogy várom...

Milyen dolog az, hogy várom az ősziszünet végét, hogy kezdődjön újra az iskola?

Figyelt kérdés

Mert az ősziszünetem, mint minden másik szünetem egy nagy unalom csak, amikor túl sok időm van számomra kellemetlen dolgokon gondolkodni. Nincs senki akivel elmenjek valahova, csak a számítógép meg a tv van nekem és a levélgereblyézés kint.

Ezek miatt várom az iskolát, bár tanulni nem nagyon szeretek, legalább addig se unatkozok, ott van társaság, vannak emberek, az úgy meg mégiscsak jobb, mint egyedül.

Van még valaki rajtam kívül, aki az őszi, téli, tavaszi és nyáriszünetek végét várja mindig?

2013. okt. 30. 16:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

HALÁLRA UNOM MAGAM SZÜNETBEN. Pff.

Mondjuk tök jó lesz a sulit kémia dolival kezdeni, de akkor is. Hiányzik a társaság, stb.:( Egész nap gépezek, olvasok, nem tudok semmit csinálni. Mondjuk legalább kialszom magam.:D

2013. okt. 31. 21:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha meg a suliban vagy akkor meg azt várom gondolom, hogy hazaérj..
2013. okt. 31. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!