Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez gyerekes, gáz...

Szerintetek ez gyerekes, gáz dolog?

Figyelt kérdés
Ha van egy konyvem amelyben idezeteket irok le, ez meg szeretném mutatni egy tanárnak akivel baratilag joba vagyok..
2013. szept. 17. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Az, hogy van egy ilyened nem gáz. Barátilag jóban lenni egy tanárral (tudom már sok ilyen kérdés volt), szerintem alapból gáz, bár attól függ milyen suli, stb. Mutasd meg neki, ha gondolod.
2013. szept. 17. 17:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem egy suliba vagyunk ő engem nem tanit..
2013. szept. 17. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És ezen a héten is egy kérdés a tanárnőről... már hiányzott!
2013. szept. 17. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Abban, hogy egy könyvbe írsz idézeteket, semmi saját szellemi munka nincs. Nem hinném, hogy bárki is idézeteket akarna olvasni a könyvedből, csak neked fontos és értékes.

Szerintem nincs sok értelme megmutatni neki.

2013. szept. 17. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem gáz megmutatni. Neked sokat jelent, de neki csak egy könyv, amibe bemásoltál néhány idézetet.

Teljesen felesleges, hidd el, mindketten meglesztek e nélkül is. :)

2013. szept. 17. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
miért kell kihangsúlyozni hogy tanár a szakmája ???? ha téged nem tanít illetve nem egy iskolában vagyok ilyen téren kb semmi köze a szakmájának hozzád ,ha én azt mondom ,hogy egy kőművesnek mutogatom a füzetem mert jól esik és mert barátként gondolok rá akkor ,egyik se különb a másiktól csak más szakma gondolom barátként gondolsz rá és ott se kor se hasonlók szóval a valódi kérdésed "gáz ha egy barátomnak megmutatom az idézetes füzetemet ?" és nem ,nem az
2013. szept. 18. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
* nem számítanak
2013. szept. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!