Miért viselkedhet így a barátnőm? Attól tartok valaki bánthatta.
Figyelt kérdés
18 éves, nagyon kedves lány, de egyszerűen utálja ha hozzáérnek. Összerezzen ha csak megérintem a karját, nem nagyon engedi, hogy megöleljem, de nem csak nekem, még a családjának sem. Sosem jön el velem sehova, ha mások is jönnek, nem veszi fel a telefont, csak sms-t ír. Másokkal sem nagyon járkál el egyébként. Megkérdeztem, hogy zavarom-e, azért nem akar beszélni telefonon, de azt mondta nem, csak nem szeret telefonálni. Nem mer idegenekkel beszélni, még pizzát sem rendel ha nem lehet neten keresztül, alig megy ki az utcára pedig akik ismerik általában kedvelik mert vicces is, okos is, akkor miért?2013. nov. 16. 19:59
1/6 A kérdező kommentje:
+ sosem volt még barátja és saját bevallása szerint nem is hiányzik neki a dolog
2013. nov. 16. 20:00
3/6 anonim válasza:
Mondjuk az, hogy az intim zónámba belelépnek az engem is zavar. Én is utálok ölelkezni.
5/6 anonim válasza:
Telefonálni én is utálok. Lehet hogy szorongásos zavarai vannak, szerintem menjetek el egy pszichológusoz, lehet kéne neki egy kis szorongásoldó, nyugtató
6/6 English válasza:
Akár szociális fóbia vagy autizmus tünetei is lehetnek ezek. Én is ugyanilyen vagyok, azzal a különbséggel, hogy én szeretem az ölelést. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!