Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Diákként hogyan lehetek...

Diákként hogyan lehetek magántanár, aki a német nyelvet, vagy az angol nyelvet tanítja, alap szinten? Jól jönne egy kis zsebpénz

Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Meghirdeted magad, elmondod őszintén, hogy diák vagy, milyen szinten beszélsz és kb. mennyit kérsz egy órára. Jó lehet neten és suliban is hirdetni. Sok sikert!
2013. nov. 13. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Elképzelni se tudom ki alkalmazna egy kamaszt nyelv tanárként..... Vagy főiskolás vagy.
2013. nov. 13. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy fiatalabb diákokat tudnál korrepetálni. De alapszinten... Ebből gondolom, hogy te sem vagy annyira biztos a tudásodban. Úgy meg ilyet elvállalni...
2013. nov. 13. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a fontos, hogy hány éves, hanem hogy hogy tud beszélni, lelkesen tanítana-e, stb. Sokan alkalmaznak diákot, mert olcsóbb, mint a szaktanár és gyakorolni tökéletes, ha beszéli az adott nyelvet. Senki sem felsőfokon kezd el tanítani, valahol el kell kezdeni :) én is így kezdtem és aztán évek alatt kiforrta magát a dolog. Majd 10 év múlva, sok év tapasztalattal felsőfokot is vállalhatsz, csak ne félj belevágni! Csak a kezdet nehéz, aztán már megy magától! :)
2013. nov. 13. 16:43
 5/7 A kérdező kommentje:
hát azért csak az alapfokot, mert a középfokra én is most készülök, és azért is, mert aki csak pl. most kezdi a nyelvet, nekik szépen el tudom magyarázni, meg ilyeneket, de nem tudok senkit sem biztosítani arra, hogy a középszintig felhúznám, hisz én is még csak arra készülök. nyelvtan persze végig megvan már :)
2013. nov. 13. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben ajánlom, hogy 500Ft-nál ne kérj többet egy oráért. Ez nem vicc, én nem nagy városban élek, de itt is lehet találni főiskolásokat felsőfokú nyelvvizsgával akik 800-1000Ft-ért már vállalnak egy órát.
2013. nov. 13. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt/van egy angol magántanárom, aki 1500 Ft-t kap másfél órára. Én is tanítok gyerekeket, 1.-2.-s gyerekeket, középfokú nyelvvizsgám van, és így keresek egy héten ha kétszer megyek 1000 Ft-t, ami diákpénznek nem rossz.
2013. nov. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!