Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha a gyereketek feltűnően sok...

Ha a gyereketek feltűnően sok pénzt kéregetne tőletek és kiderülne, hogy az alábbiak közül mire költi, mitől akadnátok ki jobban? Hogy drogra költi, vagypedig szcientológus lett és ott a képzésekre, tananyagokra?

Figyelt kérdés

2013. aug. 23. 14:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Egyformán kiakadnék. Mindkettőhöz hihetetlen unintelligensnek kell lenni, és borzalmas problémamegoldó mintákat mutattam neki szülőként, ha oda jutott, ahová.
2013. aug. 23. 14:36
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértek, nincs különbség, egyforma borzalom mindkettő.
2013. aug. 23. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Elég baj ha nem vettem észre csak mikor sok pénzt kért...mindkettőtől kiakadnék
2013. aug. 23. 14:48
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Mindkettővel tönkreteszi magát és az egészségét is(a szcientológusok nem szednek gyógyszereket,a drogosok pedig alapjában véve a droggal teszik tönkre az egészségüket,amint tudjuk).Nem adnék neki több pénzt.
2013. aug. 23. 14:59
 5/14 anonim ***** válasza:
13%

nekünk anyám azt mondta, hogy tudja, hogy a drogozáshoz lelkiproblémák vezetnek... nem egy pszichomókus hangsúlyozta...

De azt is közölte, hogy először a testünket ápolja le aztán a lelkünket!

Tesóimnak ezt meg is tette Ők kipróbálták! Elvált szülők gyerekei vagyunk... Nővérem Faterral maradt... Anyám közölte vele, hogy elsőnek drogtesztre viteti aztán intézetbe és Fatert is feljelenti ha azonnali hatállyal nem hagy fel mindennel...

Ez megijesztette... Öcsémnek a teste meg 20-25 méteren keresztül lett ápolgatva a házban amerre menekült ott kapott...

Azóta ő se tesz hasonlót!

2013. aug. 23. 15:23
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
a szcientológián... nem csak heroinra lehet elkölteni azt a pénzt. ha halucinogén szereket venne sokkal kevésbé akasztana ki, mint a szcientológia
2013. aug. 23. 16:06
 7/14 anonim ***** válasza:
12%
Megkérdezhetem,mi az a szcientológus?
2013. aug. 23. 19:39
 8/14 A kérdező kommentje:
A szcientológia vallás követője. Ilyen tanfolyamokon kell részt venni a központjaiban, amik elég drágák.
2013. aug. 23. 19:40
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem mindegy, milyen drog. A fű pl nem ugyanolyan súlyos, mint az LSD vagy a heroin. Egyébként jobban kiakadnék, ha szceintolóhus lenne. Mert a drogozásból még mindig könnyebb kirángatni, mint a szcientológiából.
2013. aug. 23. 23:07
 10/14 anonim ***** válasza:
30%
Én még tini vagyok, de szerintem szülőként és barátként is kiakadnék mindkét esetben. Talán akkor lenne a legkönnyebb, ha lelki zűrök miatt drogozna, hiszen azt egy jó szakember, a családja és barátai támogatása, a probléma megoldása meggyógyítja. A "bulis" meg " menőt játszó" nehezebb eset meg alapból nagyon szégyellném, hogy ennyit ért a nevelésem....A szcientológia pedig számomra nem túl ismerős, de tuti csalódnék a gyerekemben, hogy egy olyan vallást választott, ami a pénzen alapszik és ha igazak a pletykák....no comment
2013. aug. 24. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!