Mit tennétek, ha a gyereketek szcientológus akarna lenni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 17:55
1/37 anonim válasza:
Kapna két pofont a biokémia könyvvel.
2/37 anonim válasza:
Nem nevelném a gyerekemet vallásosnak egyáltalán. Amikor elég idős lenne a döntéshez, maga választhatná meg, melyik vallást érzi magáénak. Ha egyiket sem, akkor se baj. Mindegy. Alapvetően így gondolom. Erről a csoportról/ irányról/ vallásról? viszont nem sokat tudok. Ha nem "veszélyes" felőlem választhatná.
4/37 anonim válasza:
Mindent megtennék,hogy ettől a társaságtól megóvjam! Teljesen tönkre tenné az életét.
Keress a neten olyanok beszámolóját,akiknek nagyon nehe4zen sikerült kilépni tőlük,és mutasd meg neki.
5/37 anonim válasza:
6/37 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, mi vezet odáig, hogy értelmes emberek ezt benyalják. Ezt olvasni is fáj, rettenetes.
7/37 anonim válasza:
Kiröhögném, és megkérdezném, hogy komolyan gondolja-e. Ha komolyan, akkor megint kiröhögném, és nem, ő nem lesz az, én ugyan nem fogok egy ilyen hülyét nevelni.
8/37 anonim válasza:
Én úgy nevelném, hogy amikor úgy gondoja, akkor azt a vallást válassza, amelyik neki tetszik (vagy egyiket sem), viszont az ilyen baromságokat nem hagynám.
9/37 anonim válasza:
Hát,kapna egy taslit az biztos.:)
Egyébként én inkább felvilágosítanám mi jár ezzel,keresnék egy olyan embert akinek sikerült innen kilépni,ő talán beszélne a gyerekkel,mutatnák neki internetes blogokat.És hagynék neki időt gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!