Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek, ha a gyereketek...

Mit tennétek, ha a gyereketek szcientológus akarna lenni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 21. 17:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de neki is igaza van. Ha tiltja a gyereket, az annál jobban menne bele a hülyeségbe. Rá kell vezetni, hogy mekkora hülyeség ez az egész. És veszélyes.
2012. júl. 23. 18:57
 22/37 anonim válasza:
100%
Olvasok itt olyan hozzászólásokat, hogy így elverném, úgy elverném a gyereket. Én inkább az eszére hatnék, elmondanám neki a személyes tapasztalatomat, első kézből, mivel én 4 évig voltam mélyen belecsúszva. Még kontinentális marketingigazgató helyettes is voltam 24 éves létemre. Ha gondolod, beszélek a gyerekeddel. Értsd meg őt, mert csak jót akar a gyerek magának és másoknak is, de mondd meg neki, hogy beszéljen olyannal, aki volt szcientológus. Nem azt mondom, hogy az egész rossz, de ha nem ismered a csapdákat, akkor az anyagi és szabadidőbeli problémákat vonzhat magával, keményen.
2012. júl. 24. 08:51
 23/37 anonim válasza:
0%
Ha elismeritek, ha nem, legnagyobb arányban a szülőnek köszönhető, hogy mi akar lenni. De nem javasolt más szakra küldeni, mert azok a diákok teljesítenek rosszul, akik nem azt tanulják, amit ők választottak..
2012. júl. 24. 12:25
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, szerintem valamit összekeversz. A szcientológia nem egy kar egy egyetemen :)))
2012. júl. 24. 12:29
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
23! A szcientológus nem szakma, hanem egy egyház, pontosabban szekta.
2012. júl. 24. 12:32
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlanám figyelmébe ezt a filmet:

Míg végül semmid sem marad

http://www.youtube.com/watch?v=J7LUSohcyHQ

Német film, a szcientológiától szabadult emberek vallomásai alapján írták a forgatókönyvet.

2012. júl. 24. 12:36
 27/37 anonim válasza:
0%
Örülnék. Aztán megbeszélném vele, hogy neki ez mit is jelent pontosan, mit szeretne csinálni.
2012. júl. 25. 09:58
 28/37 anonim ***** válasza:
80%
Aha, örülnél. Gratula... Miért, te is szcientológus vagy?
2012. júl. 25. 11:29
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
kedves Kérdező, kíváncsi lennék, ezt a kérdést csak úgy föltetted, v tényleg szcientológus akar lenni a gyereked...? netán te vagy a gyerek, és tartasz attól, mit szólnak majd a szüleid a dologhoz? sokkal érdemlegesebb válaszokat kapnál, mint így, általánosságban (agyonütném, stb...). segíts nekünk, válaszolóknak egy kicsit.
2012. júl. 25. 13:11
 30/37 anonim válasza:
0%
Gondolom itt az a valódi kérdés mekkora veszélye van a szcientológianak. Nem túl pontos a kérdés. Csak tanulni akar? Vagy beállni munkatársnak,vagy seorg tagnak? Gondolom a rémhír arról szól hogy valaki beállt és nem tudott kijönni az anyagiak miatt. Egy, senkit nem kényszerítenek pisztollyal, másrészt mindent közölnek az elején mi mivel jár. Ha be akar vki állni seorgba az döntse el valóban egész élete végéig ezt akarja-e csinálni? Ha eldöntötte, maga döntött úgy hogy ezt akarja és már soha többé nem akar mást csinálni. Ez rettentő nagy felelősség. A munkatársi szerződés bizonyos ideig tart utána bármiféle gond nélkül el lehet jönni. Tanulni meg bármikor lehet menni. Szerintem semmiféle veszélye nincs ha az ember igazán tudja mit akar.
2012. júl. 26. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!