Szülők! Szerintetek mit csinál a gyereketek egy-egy buliban?
Szerintem minden szülőnek horror, ha a gyereke bulizni kezd, főleg, ha lány.
Én eddig sose meséltem anyuéknak nagyon a bulikról, koncertekről, de nem is vagyok durva sose. Egyszer voltam egy koncerten, ahol fényképeztek, én meg az első sorban, sörrel a kezemben üvöltök, természetesen ez fenn volt a hely honlapján, amit apukám megnézett. El lett velem beszélgetve dolgokról, amiket már tudok és most kicsit szigorúbbra vettek.
Szóval szerintem egy jó szülő bizonyos határokon belül engedi a gyerekét pocsékolni az ifjúságát:)
14L
az "ilyenek" alatt mit értesz pontosan?
Én 15 éves vagyok, de válaszolok, úgytűnik a szülők nem nagyon tolonganak a válaszokkal :D
Én járok bulizni, inni is szoktam, de sosem annyit, hogy teljesen kész legyek...A szüleim tudják ezt, beszélünk néha róla. Apuval van, hogy szoktunk néha itthon is inni kettesben valamit, pl sört, boroskólát, vagy ilyesmiket, amik nem túl ütősek. Mondjuk anyu nem örül sem annak hogy buliban iszok, sem annak, hogy apu "rászoktat" :D
De tudja, hogy nem vesztem el a fejem, úgyhogy annyira nem parázik rajta.
Ha normálisan nevelted a gyereked, akkor nem fog drogozni, de azon azért ne akadj már ki ha kipróbál majd 1-2 dolgot.
Én is 15 éves lány vagyok, de válaszolok, ha nem gond. :D
Anyum tud arról, hogy néha, amikor beülünk a barátaimmal valahova, akkor van, hogy iszok sört, whiskey-t vagy tequilát (csak ezt a három féle alkoholt iszom meg tisztán) vagy egy koktélt, de amíg mértéket tudok tartani és nem rúgok be, azt mondja, nincs gond. Apámnak viszont fogalma sincs az egészről.
Én mindig elmondom hogy mivolt egy-egy bulin, bár nemszoktak annyira durvák lenni. Iszom 1-2 sört és nagyjából ennyi. Beszélgetek a barátaimmal, meccset nézünk, bár múltkor a meccsnézésből az lett, hogy kicsit elkezdtek páran inni és a részeg csajt úgy kellett becipelni az ablakon (mert elindultak haza de lekésték az utolsó buszt és a srác elhagyta a kapukulcsot xDD). Szóval az ablakon kellett beadni a részeg csajt mint egy krumpliszsákot, aztán elrejteni, nehogy a hazaérkező szülei megtalálják. Végül is jó buli volt. Persze erről otthon csak felületesen tudnak. Végülis a legdurvább bulim után 4szer hánytam, de olyat többet nem akarok. Rájöttem hogy egy beszélgetés a barátaimmal, barátnőimmel sokkal többet ér.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!