Szülők mit szoktatok szólni hogyha a gyereketek
tanárit/esetleg osztályfőnökit kap?
nekem egyszer volt oszt.fő.i figyelmeztetésem...
akkor az volt, hogy megvédtem magam és azért írták be
apa akkor leorditotta oszt.fő.t
de mondjuk én nagyon nyugodt és csendes vagyok órán
2011. nov. 15. 18:51
Először a gyereket kérdezem meg,és azt mondom,hogy megérdemelte. Elbeszélgetek vele,arról,hogyan kell az órák alatt viselkedni. Tanárok nem szoktak ok nélkül osztályfőnökit adni. Elkényeztetett gyerek nagyon sok van.
2011. nov. 15. 18:54
3/16 A kérdező kommentje:
Attól, mert valaki rossz az órán, nem feltétlen elkényeztetett.
4/16 anonim válasza:
Haverom akkoriban játékokat kapót amikor Szaktanárit vitt haza és kérdezte a tanár hogy mit kaptál ezért és mondta neki hogy játékokat a tanár meg ideges lett erre :D
2011. nov. 15. 19:09
5/16 anonim válasza:
előző vagyok haverom ok nélkül kapta mert pikkelt rá a tanár
2011. nov. 15. 19:12
6/16 A kérdező kommentje:
Na mondjuk az szar ügy. De azt nem értem, hogy miért kapott valamit érte?
Egyszer mikor még kislány voltam :P, az iskolában magyar órán arról leveleztünk a barátnőmmel, hogy a tanár mekkora k.urva, mert mini szoknyában flangált 10 évesek előtt...blablabla.Na elkapta az a p.icsa a levelet.Sírva ment fel az osztályfőnökünkhöz.Nagyon féltünk.Az leordította a fejünket, és kaptunk egy igazgatóit.
Haza vittem, megmutattam.Anyum megkérdezte, hogy melyik is az a tanár?Én meg mondtam.. erre csak annyit mondott, hogy jól tettem, mert tényleg egy s.eggfej!! Persze barátnőm jól le lett cseszve úgy emlékszem! :/
2011. nov. 15. 19:32
8/16 anonim válasza:
19:12 vagyok azért mert a szülő utálta a tanárt mert mindig nyalizott és a kedvenckéink mindig cukrot meg sütit osztogatott
2011. nov. 15. 19:35
Én kaptam már mindkettőt. Az egyiket azért, mert én is csak megvédtem magam, a tanár meg tényleg s*ggfej volt, azóta már ki is rúgták. Anya nem szólt semmit, mert azt a nőt tényleg mindenki utálta és a háromnegyed osztály kapott már igazolatlant. Az ofői miatt részben hibás voltam+ a tanár pikkelt rám. A többieknek nem adott semmit, nekem meg ofőit. (vagyis mondta az ofőmnek, hogy adjon) Az miatt már leszidtak, dehát túléltem:D amúgy nem vagyok rossz gyerek
2011. nov. 15. 20:00
Ehh, kb minden héten kapok valamit, megszokták és általában nekem adnak igazat.
14L
2011. nov. 15. 20:02
Kapcsolódó kérdések: