Szülők mit szoktatok szólni hogyha a gyereketek tanárit/esetleg osztályfőnökit kap?
Anno, mikor még koptattam a padokat, volt egy feladat órán, aminek párbeszédből kellett állnia és elkellet adni valamit a padtársnak (OKJ képzés).
Elkezdtük a bnőmmel a párbeszédet, kb. a 4. mondatnál a "tanárnő" - 4 évvel volt idősebb! - elkezdte mondani, hogy nem érti.. nem érti. Mi folytattuk tovább, mondván, hogy mindjárt felfogja az apró agyával a dolgokat. Mindenki más értette a lényeget ő nem..
Félbeszakított minket a nő és megint mondta, hogy "nem érti.."
Én meg közöltem, hogy talán nem kéne más beszélgetésébe beleszólni. Ő teljesen kibukott és elkezdett ordibálni, hogy mit képzelek magamról, meg, hogy igazgatóit fogok kapni.
Én teljesen higgadtan közöltem, hogy engem édesanyám megtanított arra, hogy felnőttek beszélgetésébe nem szólunk csak úgy bele, kivárjuk míg befejezik.
Erre teljesen vörös lett és elkezdett másról beszélni.
Az igazgatóit megkaptam - 20 évesen! -, nevettem egy jót. Egy hét múlva elkérték az 'ellenőrzőm', mondván aláírattam-e.. hát nem.
Behívták édesapámat, aki közölte, hogy ilyenre ő nem ér rá és közölte, hogy mivel a lánya nagykorú, így legyenek szívesek őket békén hagyni.
Utolsó ezen mekkorát röhögtem :D Hogy élhetnek ekkora csicska tanárok, te jóóóó isten :D
Amúgy srácok/lányok, senkit nem érdekel, hanyas a magatartásotok vagy hány intőtök van :D Lényeg, hogy nagyon nagy hülyeséget ne csináljatok, a többin mad jót röhögtök 10 év múlva! :D
régen még próbálkoztak gépeltiltással meg szobafogsággal és ehez hasonlókkal, de mostmár megkérdezik mért kaptam aztán racionálisan mérlegelnek hogy kinek volt igaza aztán haggyák a fenébe( nincs is sok beírásom egész évbe 1-2 idén is még csak 1 van.)
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!