13 éves gyerekem pénzt kér egy gépre, hogy majd a többit részletekben visszafizeti?
Ti ehez mit szóltok?
Amúgy nem az a költekezős alkat.gyűjti a pénzt de fél év vett 1 telefont is.Nem tudom mit mondjak.
hát.. szerintem tök jó, hogy nem csak követelőzni tud a nagy semmire, hanem gondolkodik is és ismeri a dolgok értékét...
ha megtehetitek, akkor szerintem belemehetsz... biztos nem lesz rendszer belőle
Te se vagy teljesen normális. Nekünk már általános felső tagozatban minden nap kellet a számítógép a házifeladathoz. A szorgalmikról, az adatgyűjtéses feladatokról, a csoportmunkákról ne is beszéljünk.
Épp itt az ideje, hogy kapjon egy számítógépet szerintem.
Szerintem önmagában az a gondolat, hogy nem úgy állt eléd, hogy "vegyél nekem egy számítógépet!", önmagában elég ahhoz, hogy belemenj.
Én is így kezdtem, igaz én érettségi környékén jutottam el odáig, hogy a meglévővel nem tudtam dolgozni. Meglett az új, megcsináltam az elvállalt munkát és azonnal visszafizettem anyáméknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!