Igy is távozhat (részletekben) nyákdugó?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam vizsgálaton és bő egy ujjnyira nyitva vagyok. Azóta szinte minden pisilésnél nagyon pici nyálkás darabkák távoznak,szintelen vagy picit rózsaszines. Ez a vizsgálattól lehet vagy igy is távozhat? Vagy ha nyitva vagyok akkor már távozott csak én nem vettem volna észre? 37+5 hetes2009. aug. 19. 16:29
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is így volt,mint neked,részletekben.
2/5 anonim válasza:
Részletekben is távozhat. Nekem tegnap óta többször is. Először pici nyálkás darab, majd egy nagyobb, majd reggel semmi , ma délután pedig egy nagyobb nyálkás, enyhén véres, barnás darabban.
3/5 Adri baba válasza:
Nekem is részletekben ment el!!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Igen.
nekem kedd reggel kezdett el távozni.nyálkás átlátszó valami volt,aztán szerdán is jött,majd csütörtök reggel görcsre keltem és a barnás része is távozott.nah azok a fájások már 2 percesek voltak,go korház.Másnapra!!született meg a Kisfiam:D:D
Sok sikert,gyors könnyü szülést neked.
Üdv:4hetes Kukimanó anyuja:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! A szülésznő szerint sem sok van már :-)
Mindenkinek boldog babázást kivánok!
2009. aug. 20. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!