Kamaszok, hány igazi barátotok van?
Olyan akiben teljesen megbíztok, meg stb., szerintem nem kell definiálnom.:)
Kort és nemet is légyszi!
Haverból rengeteg, 200+.. De olyan akiben teljes mértékig megbízom, és ha tré van akkor mellettem van, 3. Azaz 5, mert a 14 éves unokahúgom is beletartozik, és a barátnőm is. Ebből az egyik barátot egy házibulin ismertem meg, egész este le akartam ütni, egyszer a haverok állítottak le. Aztán valahogy szóba elegyedtünk, és rájöttem hogy egy tök normális fazon. Utána egymást támogattuk haza, mert kicsit (jóval) többet ittunk a kelleténél. Jött velünk 3 lány asszem, abból mindhárommal kezdtem, haver csak 1-el. Aztán a 2 csaj leszakadt, majd miután hazakísértük havert, én hazakísértem a lányt. Azóta a barátnőm.:) Én meg kb. 5-6 (ebből 2 lány) embernek lehetek ilyen szintű barátja, +1 megint az unokahúgom, és +1 meg a barátnőm.:)
15/f
Akármilyen furcsa, nekem korombeliek közül soha nem voltak barátaim. A szerelmem a legjobb barátom és szerelmem egyszerre.
A van 3 barátom, akikben megbízok, de mindegyik 40 fölött van. Őket anya is ismeri, anyát számítanám az egyetlen barátnőmnek.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!