Kamaszok, hány igazi barátotok van?
Olyan akiben teljesen megbíztok, meg stb., szerintem nem kell definiálnom.:)
Kort és nemet is légyszi!
1 vagy 2. Nehéz meghatározni pontosan. Az egyikben maximálisan megbízom, bármit el tudok neki mondani. Ő nagyon kemény és nyílt velem, mindig megmondja, hogy mit gondol. Nem kertel, nem szépít, azt mondja, amit gondol és érez. Ez persze van, amikor rosszul esik és fáj, de általában rájövök utána, hogy jót akar nekem és sokszor még piszkosul igaza is van. Ezekből egyébként nagyon jól tudok építkezni. :)
A másik lány régen abszolút igaz barátom volt. Ő is őszinte hozzám, ezzel nincs gond, viszont sokszor bántóan, sértegetően őszinte. Az utóbbi időben néha tényleg megbántott már, ráadásul elkerült innen, alig van itthon, akkor is a pasijával van, így kezdünk elhidegülni egymástól.
18/L
2. A legjobb barátom, aki olyan enekem, mint egy apapótló, mindent meg lehet vele beszélni.
És a legjobb barátnöm, akivel 10 éve ismerjük egymást, mindent tudunk egymásról. Rajtuk kívül nincs senkim (családomra nem túlzottan számíthatok érzelmi téren.)
Olyan, akinek 100%- ban mindent elmondhatnék, olyan egy sincs. Kéne ugyan, de elvagyok én egyedül is, jobb híján.... Olyan, akikkel nagyon jóban vagyok, de nem ismernek annyira és nem bíznám rájuk a titkaim (nem azért, mert elmondanák valakinek, hanem mert nem olyan bizalmas a viszonyunk) kb 5-6-7.
13/lány
Van 1 legjobb barátnőm és 1 legjobb barátom, na meg persze anyukám, aki olyan mint a barátnőm.:) Imádom őket és tényleg mindent meglehet osztani velük. Rajtuk kívül van még úgy 3 jó barátnőm, akikkel szintén sok mindent meg lehet osztani...de az már csak nem olyan mint a legjobb barátnőm, aki olyan mint a testvérem:) Mint rájöttem az utóbbi időben, egyre kevesebb fiú barátom van. Ez annak köszönhető, hogy mind 'lekopott' amíg volt barátom pár hónapig, legalább tudom miért kerestek folyton előtte szóval nem is bánom.:D Na meg persze nekem is sok haverom van:))
16/L
6.
Lehet, hogy soknak tűnik, de tényleg nagyon szeretem őket, és megbízom bennük:)
5
van egy 11 éve tartó barátságom, egy 9 éve tartó, egy 5 éve tartó és egy 4 éve tartó barátságom
kb ilyen rangsorban, de mindegyiküknek elmesélek mindent, bízok bennünk, számíthatok rájuk...és mindez fordítva is igaz
19/N
Sok barátom van, igazi csak 1.:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!