Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor volt az első barátnőtök/...

Mikor volt az első barátnőtök/barátotok? (több kérdés)

Figyelt kérdés

Mikor mutattátok be a szüleiteknek? Mit szóltak hozzá? Hány évesek voltatok?

Ha 14-15 éves korotok körül volt az első, akkor ti hogy viselkedtetek a szüleitek előtt? Adtatok egymásnak puszit vagy ilyesmi?

2013. máj. 12. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Már alsóban volt egy "barátom". :D Asszem 3.-ban... Fogtuk egymás kezét, puszit az arcra, ajándékokat adtunk egymásnak, ilyesmi.

Az első barátom, akivel csókolóztam, az 14 évesen volt, őt nem mutattam be, de az előzőeket sem. Aztán 15 évesen volt egy barátom, akit 2 hónap után bemutattam, ott fogtuk egymás kezét, meg néha megöleltük egymást, egyébként mást nem nagyon csináltunk. :)

16L

2013. máj. 12. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen. Kb. 3 hónap után mutattam be a szüleimnek. Puszit simán adtunk egymásnak,de nem ment egyfolytában a nyalifali :-)
2013. máj. 12. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen
2013. máj. 12. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen volt egy barátom, 1 hét után bemutattam otthon, 2 hét múlva szakítottunk. Rá 5 hónapra lett egy másik, vele jobban vigyáztam 3 hónap után mutattam be. Szülők előtt csak szájrapuszi,ölelés, kézfogás.
2013. máj. 12. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

egy hete volt, de szakítottam vele, mert nem foglalkozott velem. nem mutattam be nekik :D

15/L

2013. máj. 12. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen. egy hónap után mutattam be :)
2013. máj. 13. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A legelső barátom 14 éves koromban volt. Egyáltalán nem volt tartós, így be sem mutattam. Aztán jött még 3 hasonló kaliberű kapcsolat, végül a 4., ami immáron közel két éve tart. Csak őt mutattam be eddig. De mivel ő is haveromból lett a barátom, ez a bemutatás dolog még a haverság alatt megtörtént alapszinten, így nem volt gáz.

L/18

2013. máj. 14. 19:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

15 leszek ősszel most van az első barátom, kicsit több mint 3 hónapja, és nagyon szeretjük egymást.

Puszi, kézfogás, ölelés, csók.

Szülők előtt csak átkarolt.. én meg hozzábújtam.

Anyukám kb 1nap múlva tudta (nagyon jó a kapcsolatunk) apumnak ő adagolta be finoman.. (apum nagyon jó fej, de egyetlen pici lánya egy fiúval.. ijesztő volt neki)

2013. máj. 15. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!