Kamaszok, hány igazi barátotok van?
Olyan akiben teljesen megbíztok, meg stb., szerintem nem kell definiálnom.:)
Kort és nemet is légyszi!
Olyan, aki mindent tud rólam, és bármit elmondhatnék, egyetlen egyet tartottam annak, de már egy sem.0.Jó barátom kb.2-3 van, de lassan őket is csak ismerősnek nevezem.Na majd jövőre a középsuliban próbálkozok.:(
14l
hm.. 0.
egy volt, neki mindent elmondtam, még szinte azt is, h milyen színű a menstruációs vérem (átvitt értelemben persze), de teljesen megváltozott, így nincs egy sem. barát viszont 10 körül. sajna nehezen barátkozok, és nehezen nyitok. 18L
Régebben azt hittem sok van, azonban az évek elmúlásával szépen lemorzsolódtak ezek az "igaz barátok". Bár némelyikkel magam szakítottam meg a kapcsolatot(közülők néhány igen jó döntés volt).
Persze, hazudnék ha azt mondanám nem hiányozik pl. egy jó barátnő az életemből, de már egyre kevésbé hiszek abban, hogy valaha is találok én egy ilyet embert magamnak.
Na , mindegy...
A kérdésedre válaszolva, a barátomat tudom csak megemlíteni, ha Ő nem lenne nem is tudom mit csinálnék magammal.
18/L
Talán 2. :) Na meg pluszban a barátom. :) Szóval így együtt... 3..
16L
Sok haverom van, van jópár barátom, de akire tényleg számíthatok bármiben és tényleg a legjobb barátom az 1 ember.
15 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!