Más is van úgy hogy nincsen igazi barátja? Ha igen hány évesek vagytok és miért nincsen barátotok?
Ezen most elgondolkoztam. Mitől is igaz barát valaki? "Jóban-rosszban" , "mindig lehet rá számítani" , "mindig együtt vagyunk" egyéb?
Általános iskolában volt egy barátnőm, akivel azóta nem túl sűrűn találkozunk. Volt azóta pár barátnőm, de mindenkiben csalódtam. Az egyetlen, akiben soha, az az ált. iskolai bnőm, és ő az egyetlen, akiért nagyon sok mindent megtennék, amit másnak nem valószínű. Talán ez lenne az igaz barát? Nem tudom. Ha nem az, akkor nekem sincs.
Meg voltam győződve, hogy egyedül vagyok ezzel a problémával. Azért kicsit örülök, hogy más is így van vele, mert legalább látom, hogy nem velem van a baj.:)
21 éves lány vagyok és a gimi elvégzéséig csak úgy nyüzsögtek körülöttem a barátok, mindig volt kivel elindulni a városba, akivel beszélgetni, akivel ezt azt csinálni. Ha az egyik nem ért rá, akkor a másik biztosan.
Aztán érettségi után szétszéledtünk, én másik országba mentem tanulni és szép lassan kihűltek ezek a szoros kapcsolatok.
Közben hazajöttem, dolgozom, a régi barátaim meg más városokban tanulnak és sehogy sem sikerül igazi "új" barátot találnom, nincs akivel megosztanom mindennnapi mondanivalómat.
Az is igaz, hogy van párom és igazán jó "barátpótló", de vannak dolgok, amiket nem beszélek meg vele. Például Ő maga:)
Azt hiszem, hogy egy bizonyos kor után eléggé nehéz barátot találni. Ennek ellenére bízom benne, hogy mindannyiunknak sikerülni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!