Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Mit tegyek ebben a helyzetben? Kinek az oldalára álljak?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és egy igen kellemetlen helyzetbe kerültem a barátaimmal kapcsolatban.

Négyen vagyunk barátnők, nevezzük őket: D., A., X.

D. és A. kilencedik óta barátnők, én csak tizedikben lettem velük jó barátnői viszonyban. Tavaly jött X. befogadtuk és jó barátnők lettünk így négyen. Tavaly is voltak furcsa dolgai, de nem foglalkoztunk vele mondván hogy mindenkinek vannak. Ebben az évben X. igencsak kifordult önmagából.Mindenkivel kötözködik néha igen bunkó módon. Ezek mellé összeveszett A., vagyis inkább lebaszta őt és később mindenki úgy tett mintha nem történt volna semmi. Én és D. pedig vártuk hogy mi sül ki belőle. Most X. összeveszett D.-vel is. És itt jön a kérdés: ki mellé álljak? Mindegyikőjüket szeretem és nem akarom egyiket sem megbántani. Nem akarok össze veszni senkivel csak mert a másik pártján állok. Mert nekem nincs bajom X,-szel, de nem akarom hogy D. és A. eltávolodjon tőlem emiatt a helyzet miatt. Mit tehetnék hogy visszaálljon a régi béke?

2013. okt. 27. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Senki oldalara ne allj. Ha ilyen szinten belefolysz akkor a vegen konnyen veszteskent kerulhetsz ki a dologbol. Inkabb gyozd meg rola At es Dt hogy adjanak meg egy eselyt Xnek es ulj le beszelni Xszel. Kerdezd meg hogy nem bantja-e valmi atudnal-e neki segiteni vmiben,stb. Talan megnyilik es kiderul hogy miert fordult ki onmagabol. Es egyedul beszelj vele eloszor mert ha tobben mentek lehet hogy nehezebben nyilik meg,sot tamadasnak is veheti.
2013. okt. 27. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Hogy kinek az oldalára állnék, azt a konfliktus mibenléte döntené el, nem az, hogy melyiket szeretem jobban. Le sem írod mi történt, így aztán végképp képtelen vagyok hozzászólni a témához. De ahogyan a szavaidból kivennem sikerült, az X-szel jelölt csajon érzed a vitákért felelős változást. Mi lenne, ha kulturáltan felvázolnátok neki a problémátokat? Addig úgysem rázódik vissza semmi a régi kerékvágásba, míg ezt a kérdést annyiban hagyjátok.
2013. okt. 29. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!