Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi a véleményetek...

Kamaszok, mi a véleményetek arról ha valaki vagdossa magát?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én nem csinálok ilyet csak érdekelne a véleményetek. :)

2013. okt. 27. 15:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Azt,hogy segítségre van szüksége
2013. okt. 28. 19:42
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Undorító,visszataszító és gyenge..
2013. okt. 28. 23:52
 23/33 anonim ***** válasza:
90%

Kérdésre:Ha megesik,az amúgy nullához konvertáló esélyű lehetőség,hogy szóba kerüljön ez a téma,és kiterüljön hogy a beszédpartner ezen emberek közé tartozik,akkor minél hamarabb próbálnám elterelni erről a témát,hisz feltételezem,ez nem kellemes téma neki.

Én nem vagdostam magam soha,de nagyjából tudom mihez hasonlítani az érzést.Én velem egyszer fordult elő hogy úgy felbszott egy állat (arra a szelvényezett testű kis sejttenyészetre nem tudok mást mondani) hogy akkorát adtam ököllel a falnak hogy megrepedt a kézfejem.Mivel ez önbántalmazásnak minősül,ezért szerintem át tudom érezni a vagdosók helyzetét.

És kérdéstől függetlenül:Kedves okoskodók,akik mindent,a szó legszorosabb értelmében képesek megoldani pusztán gondolkodással.A kérdés felétek szól.Nos:Képzeljetek el egy elválást 6-szor megkísérlő házaspárt,akik mind a 6-szor csak a megszokás,és valami önös érdek (hát persze hogy a jó öreg pénz) miatt maradtak együtt.

A házaspár férfi tagja...hát...hogy is mutassam be?Aki ismeri Győzikét az nagyon közel jár a helyes személyleíráshoz.Ezt toldja meg még egy jókora adag fösvénységgel,rengeteg egóval,és a másik véleményének/akaratának a teljes lenézésével.De nem felejthetjük ki a hihetetlen műveletlenséget.Csak hogy egy példával bizonyítsam:elkezdett vagy 2 ig kattogni azon hogy hány km 2000 m,vagy az is nevezetes amikor megkérdezte hogy hány nap van egy szökőévben.

Aki sikeresen elképzelte,az maga előtt láthatja a Föld legnagyobb bunkóját.

A házaspár női tagja egy rossz neveltetésű,pszichésen eléggé defektes nőszemély,aki kényszeres megfelelési mániában szenved,és fellegvárakat kreál magának,melyekkel csak csillapítani akarja a szar közéletéből adódó problémákat.Szintén nem egy agytröszt,de lényegesen értelmesebb a másik félnél.Őt a legjobban a hároia szó festi le,és az a tipikus megsavanyodott szomszéd néni alapanyag.

Mindketten vitára 100%-ban alkalmatlanok,higgadt beszélgetésre úgyszint.

A kérdés:Te mi a lófogat csinálnál két ilyen ember elnyomása alatt 17 év után?

Nálam a kollégium volt a mentsvár,és szinte minden nap gyűlölködve és már felforrt agyvízzel feküdtem le.Nem volt nap veszekedés nélkül.Amellett hogy imádok tanulni,már csak az otthonról való szabadulás is megszerettette velem az iskolát.Na tisztelt zsenik,akik gondolkodással minden helyzetből kijuttatják magukat:Ti mit csináltatok volna a két idegbeteg között?

19/f

(mielőtt jönne a "hát mekkora műveletlen tuskó vagy"-ozás,elárulom:Szegeden tanulok főleg rokonok és saját pénzen,csillagásznak.)

2013. okt. 29. 00:16
 24/33 anonim ***** válasza:
Összeakadt a nyelvem:konvertál--->konverGál
2013. okt. 29. 00:19
 25/33 anonim válasza:
hogy segítség kell neki
2013. okt. 29. 01:06
 26/33 anonim ***** válasza:

ugyan én csak ex-kamasz vagyok a magam 25 évével, de azért hozzászólnék, mert régen én is vagdostam magam. Csupán annyit gondolnék a témáról egy tini esetében: majd kinövi. hidegen hagyna a dolog. nem csinál semmi veszélyeset, akkor meg tökmindegy. nem feltétlenül nagyobb hülyeség vagdosni magunkat mint a többi ezerféle ostobaság, amit tizenévesen elkövet az ember. ettől függetlenül szimpátiát sem váltana ki belőlem. sőt, eléggé taszítana a dolog. nem beszélnék a lelkére. és nem próbálnék segíteni neki. úgysem lehet. majd elmúlik. nálam is elmúlt. igaz, vannak maradandó sebhelyeim, de azért én szeretem őket. szép időszak volt az a tinikor, még azzal együtt is, ha néha meghalni lett volna kedvem.

viszont van egy lányom. ha róla derülne ki majd tinikorában, hogy vagdossa magát, csalódott volnék... de nem benne, hanem magamban, mert én hiszem, hogy önvagdosós tini csak olyasvalakiből lesz, akinek legalább az egyik szülője hülye.

2013. okt. 30. 16:57
 27/33 anonim ***** válasza:
9-es, szívemből szóltál.
2013. okt. 30. 18:09
 28/33 anonim ***** válasza:

Én csináltam, egyszerű okból: mindenért magamat okoltam akkoriban, mindenért magam hibáztattam, és úgy éreztem ezt érdemlem. De senki nem tudta és nem tudja, csak a mostani barátom. Sikerült leszoknom róla, de néha még mindig rámjön, ha megbántok valakit, vagy hülyeséget csinálok. Olyan megnyugtató szinte, hogy "azt kapom amit érdemlek".

19/L

2013. okt. 30. 21:23
 29/33 anonim ***** válasza:
Csak egy jel hogy egyedül van...hogy magányos..hogy gondjai vannak az életben... Segítségre van szükségük..Nagy segítségre
2013. okt. 31. 09:04
 30/33 anonim ***** válasza:
Az, hogy szomorú, hogy idáig (ne adj isten tovább is) kell jutnia egy embernek, hogy észrevegyék, segítségre van szüksége.
2013. okt. 31. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!