Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi a véleményetek...

Kamaszok, mi a véleményetek arról ha valaki vagdossa magát?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én nem csinálok ilyet csak érdekelne a véleményetek. :)

2013. okt. 27. 15:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
12%

Hogy feltűnési betegsége van. A normális ember elmondja a problémáit valakinek, elfoglalja magát, esetleg szakembertől kér segítséget. Ezek meg csak vagdossák magukat, mert,hogy "nem akarnak élni" de megölni magát már mindegyik gyáva, beismerni,hogy ez gond meg pláne.

Van ismerősöm aki vagdossa magát, ilyen tipikus tini problémákért és én kb elítélem.

2013. okt. 27. 17:06
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
Ki volt az, aki lepontozta azokat akik azt mondták, hogy problémáik miatt vagdossák magukat? Miért mi más miatt? A másik lehetőség: divatból. Ez meg rendkívül alacsony intelligenciára utal. De az első is, intelligens ember tudja, hogy a problémákat nem így kell megoldani.
2013. okt. 27. 17:22
 13/33 anonim ***** válasza:
94%
Hát én is vagdosom magam, folytogatom magam de a vagdosást persze nem látható helyen teszem. Nekem annyi bajom van, hogy rosszul viselem a magányt. Nem engednek ki az utcára a szüleim még suli után is azonnal jöhetek haza, csak, mert megtudták, hogy lassan egy éve nem vagyok szűz.Persze jogos, csak társasági ember vagyok, belwbolondulok a legjobb barátom és barátnőm hiányába. Gyenge vagyok , nekem ennyi elég hozzá. Viszont kevesen tudják rólam, nem reklámozom. Le kéne róla szokni. De néha annyira megnyugtat, amikor pl dühkitörésem van... Hát ez van, véleményem nincs róla , engem megnyugtat, ennyi
2013. okt. 27. 18:14
 14/33 anonim ***** válasza:
38%
Akinek lelki baja van és nem tud rajta egyedül felülkerekedni akkor kérjen segitséget. Nme szégyan szakemberhez fordulni viszont amikor majd látják késöbb a nyomokat na az szégyen lesz. Ha majd ismerkedik valakivel és az meglátja majd mit fog róla gondolni? azt hogy egy labilis ember és örültdégekre hajlamos. Emiatt simán megfutamodhat akkor is ha egyébklént nagyon tetszik neki a másik. mert sokan vannak akik nem akarnak egy ilyen szeményt magukra vállalni.
2013. okt. 27. 18:26
 15/33 anonim ***** válasza:
19%
Akik lepontoztak csípőből mindenkit legyen olyan szívesek és indokoljanak is, mert értelmes ember ilyet is szokott, akármilyen meglepő.
2013. okt. 27. 18:27
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem divatból vagdossa magát, akkor nagyon sajnálom. :( Egy olyan ember, aki nem vágta még meg magát, az nem értheti. Akkora elkeseredés, magány és düh kell ahhoz, hogy ilyet tégy saját magaddal, hogy az elképzelhetetlen annak, aki nem vágta magát. Tapasztalat.

A véleményem: segítség kell neki, nagyon gyorsan. Ha problémája van, meg kell oldani, nem elítélni miatta.

2013. okt. 27. 20:15
 17/33 anonim ***** válasza:
49%

Attól függ, fiúról vagy lányról van -e szó. Ha lány, és tetszik, nyílvánvalóan nagyobb figyelmet fordítok a problémáira.

Nemtől függetlenül, ha elmondja az illető, hogy vagdossa magát, esetleg sikerül kipuhatolni az indokot, megpróbálok segíteni, de nem olyan szinten, mint egy potenciális barátnőnek.

2013. okt. 27. 21:14
 18/33 anonim ***** válasza:
7%

Egy gyáva "embernek" gondolom.

SZINTE nincs akkora probléma ebben az életben,amit ne lehetne megoldani. Mindent meg lehet oldani,csak gondolkodni kell rajta. Nem pedig a halálba menekülni.

Aki vagdossa magát az számomra egy gyenge,önsajnáltató,gyáva,rosszindulatú "ember"

2013. okt. 28. 07:37
 19/33 anonim válasza:
4%
Szerintem nincs az az élet szituáció, amiert valaki "jogosan" kezdené magát vagdosni. Gyáva, és visszataszító ember az, aki vagdossa magát. Nem tudom őket sajnálni!
2013. okt. 28. 08:17
 20/33 anonim ***** válasza:
48%

Nem értek egyet bizonyos hozzászólásokkal. Alapból egy nagyon megértő ember vagyok lehet ezért is, na de igen, SZINTE nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani némi akaraterővel, segítséggel, viszont bizony vannak olyan emberek, akiknek nehezükre esik segítséget kérni, talán azért mert már olyan szinten fáj(nem fizikailag:) ) nekik valami. Vannak akik okosak és van erejük talpra állni, felül kerekedni és még időben megálljt parancsolni maguknak, hogy 'Jobb lesz ha kárt teszek magamban? Biztos ez az egyetlen mód arra, hogy jobb legyen? ....NEM', de erre nem mindenki képes és ettől függetlenül ők is emberek, akikhez oda kell menni és segíteni nekik, ha már önként 'nem tudják kérni'. De persze azzal egyetértek, hogy nem mindegy, hogy miért csinálja az ember. Az olyan embert, aki pl a magányosság miatt teszi azt én is szánalmasnak tartom már nem azért. Ettől miért jobb? Nem érzi magát egyedül mert ott lesznek azok a szép hegek amik 'boldogítják'? Baromság. Viszont volt egy osztálytársam, aki már 5.-ben gyógyszerezte magát az anyukája halála után, többször kórházban is volt túladagolás miatt, na az ilyet jobban megértem már.

16/L

2013. okt. 28. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!