Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi a véleményetek...

Kamaszok, mi a véleményetek arról ha valaki vagdossa magát?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én nem csinálok ilyet csak érdekelne a véleményetek. :)

2013. okt. 27. 15:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
0%
tecc
2013. okt. 27. 15:24
 2/33 anonim ***** válasza:
17%
Hogy idióta. Az én szememben nem ember.
2013. okt. 27. 15:27
 3/33 anonim válasza:
90%
Az én szememben meg ember, olyan ember, akinek segítségre van szüksége.
2013. okt. 27. 15:31
 4/33 anonim ***** válasza:
8%
szánalmas az az ember aki csinálja.
2013. okt. 27. 15:35
 5/33 anonim ***** válasza:
98%

lehet,hogy furcsa,de én ilyenkor mindig elkezdek azon kattogni,hogy vajon miért teszi,mennyire érzi magát egyedül olyankor,amikor vagdossa magát,mióta csinálja,vajon abbafogja-e valamikor hagyni,megoldódnak-e a problémái,boldog lesz-e.Sajnálom őket,tudom,hogy nagyon rosszul kell,hogy érezze magát az ember,hogy kárt tegyen magában fizikailag.

16/L

2013. okt. 27. 15:38
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Mármint milyen indítékból vagdossa magát?

Mert a legtöbbször ez azt jelzi, hogy az illetőnek segítségre van szüksége, méghozzá nagyon hamar, így az ilyen embereknek én is próbálok segíteni.

Vannak viszont, akik azért teszik, mert milyen "vagány dolog vagdosni". Gondolom mindenki találkozott már magukat borzasztó bölcsnek képzelő tinikkel, akiknek fikázásból és "különcködésből" áll az életük, eljátsszák, hogy őket csak a szörnyen hiteles kis emós "metál"bandák tartják életben, no meg a piercingek és a hisztizés a semmiért. Szerintük ők a "kirekesztettek" és a "különlegesek". Én őket pedig - akármennyire is emberbarát vagyok - sajnos kiröhögöm, mert nevetséges, amit tesznek, az meg főképp, hogy sokan képesek kárt tenni magukban, csak hogy kövessék a divatot.

2013. okt. 27. 15:42
 7/33 A kérdező kommentje:
Most itt konkrétan olyan személyekre gondolok akik ezt nem úgymond divatból csinálják hanem esetleg tényleg valami lelki bajuk van.
2013. okt. 27. 15:45
 8/33 anonim ***** válasza:
96%
Vagy úgy. Nos, hozzájuk megpróbálok megértően állni - persze rámászni emiatt senkire sem fogok, de az a minimum, hogy a hétköznapokban kicsit kedvesebb vagyok vele. Ha egy közeli ismerősömről derül ki ez, akkor megpróbálnék neki minél hamarabb segíteni.
2013. okt. 27. 15:48
 9/33 anonim ***** válasza:
16%

Mert annyi, de annyi gondja van szegínykínek.... Egyem a lelkét.

Ki van nyalva a segge napi 24 órában, azt azért vagdalja magát, mert nem kapi iPhonet, vagy nem mehet el este. Brühühü. A szerelmi gondjaik meg a legjobbak, azért sír, mert senki nem érti meg, azt ha valaki mégis megkérdezi, hogy ugyan mi bajod te jószág, nem mond semmit, mert úgysem értjük meg.

Van tető a fejed fölött? Igen? Akkor máris jobb helyzetben vagy, mint az emberek egynegyede.

Van meleg víz és áram a lakásodban? Már a felénél is jobb helyzetben vagy.

Zabálhatsz minden nap? Egyél csak, fél Kína és India téged irigyel.

Csak úgy képzelje oda magát az ilyen a világi viszonylatokba és utána nyúljon pengéhez.

2013. okt. 27. 15:54
 10/33 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem az az ember nem normális, sajnálom őt, de egy kissé szánalmas. Más mód is van a problémák megoldására.
2013. okt. 27. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!