Cigis kamaszok (kb.14-17), ti hogyan szerzitek be a cigit?
Engem se kertek meg meg soha h vegyek, de ha en venni akarok szemelyi nelkul el sem indulok sehova mert nem adjak ki. Tolem nem csak megkerdezik h vagyok-e mar annyi hanem bizonyitanom is kell. Pedig lassan a 26. Evemet taposom. :-)
Boknak oke, de egy kicsit zavaro mar h nem neznek ennyinek sem.
Am meg minden tini meg tudja oldani a vasarlat, ez nem jelent nekik gondot. Eddig is sikerult most is fog.
A trafiktörvény előtt az újaságosokon kívül mindenhol kiadták nekem (tesco, kisboltok stb)
A törvény óta mással kell vetetnem. (barátom, haverok, barátnők). Bár vettem már trafikban cigit, de nem lehet mindig erre alapozni.
Idegent nem mernék megkérni, félnék, hogy elhúz a pénzemmel :D
17/L
Az én haverjaim is általában megkérnek valakit, hogy vegyék meg nekik, esetleg titokban nyúlnak le a szüleikéből...
Egy haverom 17 éves és a bátyja személyiével veszi meg olykor-olykor, mert eléggé hasonlítanak. Egy másik haverom, aki 16 éves, múltkor a tescoban vette, az eladónő persze kérte a személyit, ő meg kimagyarázta magát azzal, hogy hogyha nem lenne 18 akkor nem is ő venné a cigit hisz tudja, hogy csak személyivel adják ki de most otthon hagyta..bejött neki.:D
Igaz, én nem mostanában voltam 14-17, de 15 éves koromtól tudtam cigit venni a kisboltban. A boltosnéni nem volt túl boldog, mindig kérdezte, évekig, hogy ugye nem neked lesz? Én meg mondtam, hogy áá, dehogy, barátaim kértek meg, hogy vegyek nekik. Pedig mindketten tudtuk, hogy miről van szó...:) (ezzel nem azt mondom, hogy helyes dolog, hogy 15 évesen cigiztem, vagy hogy ő kiszolgált. ha lehetne visszacsinálnám).
Viszont a másik véglet: még nyáron, a tescoban vettem GYUFÁT, egy dobozzal, és elkérték a személyim. Gondolom 8 évesnek gondolt, és félt, nehogy magamra gyújtsam a szekrényt... Vagy a benzinkúton vettem cigit, csaj nem akarta elhinni, hogy vagyok 18. Mikor mondtam, hogy 23 vagyok, egy "NANEB**SSZ" felkiáltással kiszedte a kezemből az igazolványom, és három percig meredt rá, mint aki csodát lát...
23/N
Apa,barátnőm apja,vagy oda megyünk egy random emberhez:D
Eddig csak 1-szer volt olyan,hogy nem vették meg,annyi az egész,hogy fiatalhoz kell hozzámenni nem egy 40 éves kosztümös nőhöz,ennyi:D
Off: Egy két válaszon meghaltam, főleg a szexshopposon... És a "Naneb*ssz" :DDDDDDDD
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, nem írom le még egyszer, amit már olvashattál : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!