Cigis kamaszok (kb.14-17), ti hogyan szerzitek be a cigit?
En nem dohanyzok, viszont a barataim igen. Ok csempeszcigit vesznek a keleti kornyeken (onnan jarunk be) ami meg olcsobb is mint a trafikos.
Egyebkent ott szerintem lehet mindent kapni, tegnapelott megkerdeztek tolem, hogy kell-e fu. Kicsit meglepodtem.
Ugyan már :D
Lehet, hogy nem mindegyikben, de szerintem a legtöbb trafikban kiadják 18 alattiaknak is.
Nekem anyum veszi. :$ Egy dobozzal sokáig elvagyok, havi 1-2 szál a max, anyum is belátja, hogy ez semmivel sem károsabb, mint a fincsi városi levegő. :D Bár anyum szerint valamivel idősebbnek nézek ki, és mondta, hogy egyszer próbáljak meg egyedül venni, de be vagyok tojva, mi lesz, ha személyit kérnek... :D
17/L
barátaim megveszik,odamegyek egy random emberhez és megkérem hogy menjen be és vegye meg nekem,vagy van ahol még így is kiadják 18 alattinak.
15/L
Nem nagy kaland, errefele simán kiadják ha bemegyek... Bár ha 2 doboz cigit vásároltam életemben.:D Mindenesetre megkérni valakit lehet, egy két ismerősöm így csinálta, de már 1k felett vannak a vidik, mindenki csempészett ukráncigit szív... 300 egy doboz, és még az íze is jobb. (Suliba árulják... De van fű, hasis, miegymás, amit el tudsz képzelni.)
Egyébként ezzel a sok 18-as karikával is azt érték el, hogy a külföldi ismerősöm megkérdezte: Ennyi itt a szexshop? (Francia, úgyhogy nem nagyon tudta mit jelent, csak a sok 18-as karika, meg a mattüveg....)
Jaj, az lemaradt, hogyha bemész, és kérnek személyit, mondod, hogy nincs, na bumm, azt mondja: Hát akkor bocsi, de nem adhatok.
Szóval nem nagy kaland. (Láttam valaki parázott a személyi miatt. Néhol picit mérgesebbek, azt mondja, hogy menjél kifele, stb. de nem csinálnak semmit...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!