Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Cigis kamaszok (kb.14-17), ti...

Cigis kamaszok (kb.14-17), ti hogyan szerzitek be a cigit?

Figyelt kérdés
Én magam ugyan nem cigizek, de elgondolkoztam azon, hogy a trafikoknak az egyik célja az volt, hogy a 18 év alattiak ne cigizzenek, de ugyanúgy cigiznek :D

2013. okt. 26. 22:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
18 feletti ismerős, idegen az utcán, kamuszemélyi.
2013. okt. 27. 10:19
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
"Régen" a kisboltokban simán kiadták a piával együtt, de még a mostani trafikokban is csak megkérdezik, hogy vagy-e 18, személyit nem kérnek, azt ha bólintasz és persze fizetsz kiadják.
2013. okt. 27. 10:46
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

En nem dohanyzok, viszont a barataim igen. Ok csempeszcigit vesznek a keleti kornyeken (onnan jarunk be) ami meg olcsobb is mint a trafikos.

Egyebkent ott szerintem lehet mindent kapni, tegnapelott megkerdeztek tolem, hogy kell-e fu. Kicsit meglepodtem.

2013. okt. 27. 11:58
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Az osztálytársaim lazán megveszik maguknak a trafikban. 16L
2013. okt. 27. 13:49
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan már :D

Lehet, hogy nem mindegyikben, de szerintem a legtöbb trafikban kiadják 18 alattiaknak is.

2013. okt. 27. 14:07
 16/30 anonim ***** válasza:
59%

Nekem anyum veszi. :$ Egy dobozzal sokáig elvagyok, havi 1-2 szál a max, anyum is belátja, hogy ez semmivel sem károsabb, mint a fincsi városi levegő. :D Bár anyum szerint valamivel idősebbnek nézek ki, és mondta, hogy egyszer próbáljak meg egyedül venni, de be vagyok tojva, mi lesz, ha személyit kérnek... :D

17/L

2013. okt. 27. 14:14
 17/30 anonim ***** válasza:
88%

barátaim megveszik,odamegyek egy random emberhez és megkérem hogy menjen be és vegye meg nekem,vagy van ahol még így is kiadják 18 alattinak.

15/L

2013. okt. 27. 14:45
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagy kaland, errefele simán kiadják ha bemegyek... Bár ha 2 doboz cigit vásároltam életemben.:D Mindenesetre megkérni valakit lehet, egy két ismerősöm így csinálta, de már 1k felett vannak a vidik, mindenki csempészett ukráncigit szív... 300 egy doboz, és még az íze is jobb. (Suliba árulják... De van fű, hasis, miegymás, amit el tudsz képzelni.)

Egyébként ezzel a sok 18-as karikával is azt érték el, hogy a külföldi ismerősöm megkérdezte: Ennyi itt a szexshop? (Francia, úgyhogy nem nagyon tudta mit jelent, csak a sok 18-as karika, meg a mattüveg....)

2013. okt. 27. 16:06
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, az lemaradt, hogyha bemész, és kérnek személyit, mondod, hogy nincs, na bumm, azt mondja: Hát akkor bocsi, de nem adhatok.

Szóval nem nagy kaland. (Láttam valaki parázott a személyi miatt. Néhol picit mérgesebbek, azt mondja, hogy menjél kifele, stb. de nem csinálnak semmit...)

2013. okt. 27. 16:07
 20/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) mindenkinek ment a zöld kéz :)
2013. okt. 27. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!