Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Munkamániás a 17éves lányom?!

Munkamániás a 17éves lányom?!

Figyelt kérdés
A lányom 17 éves és már most olyan emberek társaságában van mint polgármester, képviselők, városvezetők. Szinte mindennap találkozik valakivel közülük. Több nagyobb köztiszteletben álló intézmény vezetőjével jóban van. Együtt mennek ide oda. Segít nekik. Már iskola melett többet keres havonta mint az anyja. egyébként egy erős gimibe jár, de nem.a.legjobb tanuló. résztulajdonosa egy vendéglátóegységnek aminek az ügyes bajos dokgait is ő intézi. mit.kezdjek ezzel a problémával? nagyon keveset van itthon, jellemző hogy éjszaka jon csak haza.
2013. okt. 19. 15:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, de mi a kérdés?
2013. okt. 19. 15:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem dugja a polgármester
2013. okt. 19. 15:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen hogy lehet egy vendéglátó egység résztulajdonosa? Honnan vette az ehhez szükséges tőkét? Azzal, hogy segít valakiknek, még nem kereshet többet, mint az anyja!

Valami "mással" keresi a pénztét.

Beszélgess el vele komolyan.

2013. okt. 19. 15:30
 4/16 kíváncsicska ***** válasza:
82%
Örülj neki, hogy nem egy link mai tini akinek nincs életcélja. Az meg hogy ilyen társaságba jár miért baj?Összetenném a két kezem, ha ilyen társasága lenne majd a lányomnak ennyi idősen.Tanulmányok?Hát nem kitűnő, de ha nem is a bukás szélén áll szerintem azzal sincs gond.Inkább örülj, hogy nem tőled kér pénzt a lányod mindenre, és örülj, hogy többre viszi mint te.Hiszen minden szülő célja, hogy a gyereke többre vigye mint ő.
2013. okt. 19. 15:32
 5/16 A kérdező kommentje:
nem dugja senki!
2013. okt. 19. 15:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 éves egyetemista, mellette diákmunkázó lányként mondom azt, hogy szerintem nem normális, hogy 17 évesen olyan életet él, mint amilyet mondjuk majd 25-30 éves korában kéne elkezdenie. Nagyon jó, hogy vannak ilyen sikerei, de szerintem túlvállalja magát ezzel, később személyiségében okoznak majd ezek problémát. Van szabadideje, vannak barátai, akikkel együtt tölt valamennyi időt, van párkapcsolata? Ezekre a dolgokra szerintem nagyobb szüksége van egy ennyi idős lánynak, mint arra, hogy éjszakáig dolgozzon, és résztulajdonosa legyen bárminek is...
2013. okt. 19. 16:05
 7/16 anonim ***** válasza:
65%

Én örültem volna neki annak idején,ha ilyen lehetőségem lett volna.Ehelyett építőipari segédmunkásként kezdtem az életem alig 14 évesen,albérlettel.Aztán lett bejelentett munkám,16 évesen(akkor 16 éves korig volt tankötelezettség)

Én is este értem haza éjfél körül,voltak állatok,aztán hajnalban keltem,hogy ismét jószágok,aztán suli és munka...

Befejeztem s sulit,mára van rendes munkám,amivel jobban keresek,van házam is,kocsim is,de annyi munkával és egy gerinc sérvvel,több műtéttel a hátam mögött már a fene se tudja,hogy megérte-e.

Lányodnak szerencséje van,hogy veled/veletek élhet és ez mellett nagyon önálló,szép jövő állhat előtte.Ha amit keres pénzt,azt megbecsüli,nem szórja el,akkor szerintem ígéretes,adott esetben irigylésre méltó élete lehet.

24/N

2013. okt. 19. 17:29
 8/16 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem luxusk.....a! Komolyan!
2013. okt. 19. 17:57
 9/16 anonim ***** válasza:
18 éves kora alatt nem lehet résztulajdonosa semminek, vagy ezt én tudom rosszul? Legalábbis a gyámja beleegyezése nélkül.
2013. okt. 19. 19:23
 10/16 anonim ***** válasza:
És ez miért baj? kapcsolat rendszert alakít ki. Lehet hogy ezek miatt később esetleg majd kimehet külföldre vagy valami. És ha csak nagyon érdekli a jövője? Nem azt mondom ,hogy ez a normális de nem is vészes...
2013. okt. 20. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!