Munkamániás a 17éves lányom?!
17 évesen hogy lehet egy vendéglátó egység résztulajdonosa? Honnan vette az ehhez szükséges tőkét? Azzal, hogy segít valakiknek, még nem kereshet többet, mint az anyja!
Valami "mással" keresi a pénztét.
Beszélgess el vele komolyan.
Én örültem volna neki annak idején,ha ilyen lehetőségem lett volna.Ehelyett építőipari segédmunkásként kezdtem az életem alig 14 évesen,albérlettel.Aztán lett bejelentett munkám,16 évesen(akkor 16 éves korig volt tankötelezettség)
Én is este értem haza éjfél körül,voltak állatok,aztán hajnalban keltem,hogy ismét jószágok,aztán suli és munka...
Befejeztem s sulit,mára van rendes munkám,amivel jobban keresek,van házam is,kocsim is,de annyi munkával és egy gerinc sérvvel,több műtéttel a hátam mögött már a fene se tudja,hogy megérte-e.
Lányodnak szerencséje van,hogy veled/veletek élhet és ez mellett nagyon önálló,szép jövő állhat előtte.Ha amit keres pénzt,azt megbecsüli,nem szórja el,akkor szerintem ígéretes,adott esetben irigylésre méltó élete lehet.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!